fresh1Het Nederlandse slow juice merk Frecious lanceert ‘Black Sheep’. Een juice boordevol goede voedingstoffen en mineralen voor je kind. Het is niet altijd makkelijk om te zorgen dat kinderen genoeg goede voedingsstoffen binnenkrijgen en dit is juist zo belangrijk voor een gezonde groei en geestelijke ontwikkeling. Met deze kleine krachtpatser, die heerlijk zoet maar toch gezond is, weet je dat je goed zit. De ‘Black Sheep’ is met zorg samengesteld en bevat verschillende soorten biologische bessen, peer, incabes en spirulina-extract. Knalgezond én zoals we van Frecious gewend zijn ook nog eens erg lekker.

Groei
Voor een gezonde groei zijn veel verschillende voedingstoffen nodig. Dit sapje bevat veel belangrijke ‘opgroeistofjes’. De ‘Black Sheep’ bevat incabes en spirulina, die voor fruit best rijk zijn aan eiwitten. Spirulina is een bron van omega 3-vetzuren en dat is onmisbaar voor de geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. Peer bevat vitaminen en mineralen die helpen om calcium goed in de botten op te nemen.

fresh2Weerstand
Bessen zijn één van de meest voedzame vruchten op Moeder Aarde. Ze zitten boordevol antioxidanten die helpen om je lichaam gezond en sterk te maken en bovenal, zo te houden. Blauwe bessen zitten vol flavonoïden die zorgen dat je lichaam zichzelf beter kan verdedigen. Gojibessen bulken van de provitamine A en dat bevordert de groei, de fysieke en mentale ontwikkeling. En het verhoogt de weerstand. Ook is provitamine A essentieel voor gezonde ogen, huid, tanden en haar. Zwarte bessen bevatten nog meer vitamine C dan sinaasappels. En vitamine C is natuurlijk belangrijk om je weerstand te verhogen. Zo is je kindje zowel van binnen als van buiten mooi en gezond!

Wist je dat door het combineren van verschillende soorten bessen, je een mix krijgt van vitamines, mineralen en antioxidanten die elkaars werking versterken? Deze juice is dus met recht een superbessensapje te noemen!

Over Frecious
Frecious is ontstaan uit een idee van Roos Nauta en is het eerste juicemerk dat alle ingrediënten met een schroefpers perst. Door deze manier van koudpersen worden de vitaminen, mineralen en enzymen ‘vrij-opneembaar’. Zodat je lichaam alle voedingsstoffen ook echt op kan nemen. Eén flesje (200 ml) staat qua lichaamsopname gelijk aan het eten van een kilo groenten & fruit. Frecious is gecertificeerd biologisch en heeft meer dan 10 verschillende soorten juices, waaronder seizoensjuices, maar ook pure health-shots. Ook zijn er verschillende samengestelde pakketten met maaltijdplannen & advies gericht op dagelijks onderhoud (lifestyle), detox, energie, beauty en sport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.