Ben jij van plan om dit jaar vaker een momentje voor jezelf te pakken? Dan hebben we goed nieuws. Want vanaf deze week kun je relaxen met een gloednieuw drankje: Fuze Tea. Fuze Tea is gemaakt van een fusie van natuurlijke thee-extracten, fruitsap en kruiden-extracten voor een verrassende ijstheesmaak. Het nieuwe merk is vanaf vandaag verkrijgbaar in 6 verschillende smaken. En Fuze Tea is ook nog eens caloriearm* dus geen zorgen om die andere goede voornemens. Ontdek het zelf en relax. Of zoals Fuze Tea het zegt: ‘Serve yourself a little me-time.’

Neem wat tijd voor jezelf
Hoe leuk het ook is, als het om werk of je vrije tijd gaat, kun je wel eens in een iets te hoge versnelling komen. De truc is om tussen al je drukke bezigheden door korte momenten van rust in te lassen. Dankzij de onverwachte smaak van thee, fruit en kruiden, laat Fuze Tea je heel intens genieten van een momentje voor jezelf.

Duurzaam ingekochte thee
Het thee-extract dat wordt gebruikt in Fuze Tea is niet alleen duurzaam ingekochte thee, maar ook afkomstig van plantages die hun steentje bijdragen aan de lokale gemeenschap door bijvoorbeeld het bieden van werkgelegenheid en scholing. Ook zit Fuze Tea in 100% recyclebare verpakkingen. Allemaal redenen om (extra) te genieten van jouw Fuze Tea!

Zes heerlijke smaken
Fuze Tea is verkrijgbaar in 6 heerlijke smaken. Twee bijzondere fusions Black Tea Peach Hibiscus en Green Tea Mango Chamomile en de basissmaken Green Tea, Black Tea Sparkling, Black Tea Peach en Black Tea Lemon. Je vindt Fuze Tea in de grote supermarkten en o.a. bij tankstations, bioscopen en in de horeca.

Ga voor meer informatie naar www.fuze-tea.com.
*m.u.v. sparkling postmix

Over Coca-Cola in Nederland
‘Coca-Cola’ bestaat in Nederland uit verschillende bedrijven. Coca-Cola Nederland maakt deel uit van The Coca-Cola Company groep. The Coca-Cola Company en haar dochtermaatschappijen zijn eigenaar van de merken. Zij staan in voor de consumentenmarketing en het basisconcentraat voor de drankjes dat verkocht wordt aan Coca-Cola European Partners Nederland. Coca-Cola European Partners Nederland produceert, verdeelt en/of verkoopt Coca-Cola, Coca-Cola life, Coca-Cola zero sugar, Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Aquarius, Minute Maid, Kinley, Chaudfontaine, Monster*, Fernandes*, Dr Pepper*, Capri-Sun*, Appletiser, Nalu*, Schweppes*, FINLEY, Honest en Fuze Tea. Deze merken zijn samen goed voor meer dan zes miljoen consumpties per dag in Nederland. Coca-Cola Nederland en Coca-Cola European Partners hebben in Nederland meer dan 725 medewerkers verdeeld over twee vestigingen.

(*) merken die niet aan de The Coca-Cola Company groep toebehoren.

Voor meer informatie over de werkzaamheden van Coca-Cola in Nederland: www.cocacolanederland.nl of www.twitter.com/cocacola_nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.