Een super fris ijsje op-een-stokje van Hollandse elstar appels, vers citroensap en een beetje munt. Zoals altijd gemaakt van niets anders dan fruit en een beetje rietsuiker. Het nieuwe ijsje is 100% biologisch, en bevat geen rare e-nummers of andere toevoegingen. Kom maar op met die zomer.

Oh elstar…
De elstar is de populairste appel van Nederland. De polder staat er vol mee en dat is geen wonder. Een elstar is knapperig, friszoet en lekker sappig. Je kunt er taarten mee bakken, de beste appelmoes van maken en dus ook briljante ijsjes van vriezen. NICE gebruikt alleen super rijpe appels. Die zitten vol met natuurlijke suikers, en die smaakversterker kun je goed gebruiken in koude ijsjes. Het koudgeperste appelsap mengt NICE met vers citroensap en munt en dat geeft het ijsje een extra frisse kick.

Verantwoord
NICE wil graag een zo natuurlijk mogelijk bedrijf te zijn. Alle ijsjes zijn gemaakt van fruit, en dus niet van concentraten of water met geur-, kleur- en smaakstoffen. De appels in het nieuwe ijsje komen bij bio-boer Robert vandaan uit de Flevopolder en alle ijsjes worden gemaakt in Surhuisterveen in Friesland. Met de campagne ‘Echt NICE’ zet NICE mensen in het zonnetje die veel voor anderen doen.

Te koop
Het nieuwe Appel Citroen ijsje is vanaf het voorjaar verkrijgbaar. Onder andere bij Marqt, en bij de beste dierentuinen, speeltuinen, museums, festivals en strandpaviljoens van Nederland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.