In de lijst met 50 dingen waar een mens gelukkig van wordt, staat “verrast worden met bloemen of bonbons” op nummer 7! Maar waarom houden we eigenlijk zo van bloemen? Een bos bloemen symboliseert kwetsbaarheid en kracht. Ook de kleuren maken ons over het algemeen vrolijk; het heeft namelijk iets gezelligs. Het schijnt ook zo te zijn, dat je als je ouder wordt meer waardering krijgt voor bloemen. Een bos bloemen is leuk om te krijgen, maar ook super om te geven! Wij gaven mijn moeder een fantastisch boeket van Florient Express. Ik mocht van dit leuke bedrijf een mooi boeket voor haar uitzoeken, waarvoor ik bij deze een dankwoord uitspreek! Graag deel ik met jullie hoe zij dit vond (en wil ik jullie motiveren om jullie moeders ook een mooi boeket cadeau te doen).

Afgelopen dinsdag zou het boeket dat wij uitgezocht hadden voor mijn moeder bezorgd worden. Uiteraard (story of my life) was er op dat moment niemand thuis en werd er een briefje in de brievenbus gestopt. Mijn moeder heeft toen ze weer thuis was, direct contact opgenomen met de bezorger die aan de deur geweest was. Helaas was hij op dat moment niet meer in de buurt (hij was al 3x geweest) en maakte zij een afspraak met hem voor de volgende dag. De man in kwestie had ook al een poging gedaan om het boeket bij de buren achter te laten; helaas wederom zonder resultaat.

Woensdagmiddag 13:45 uur loop ik naar buiten om richting huis te gaan. Ik zie dat ik een aantal appjes van mijn moeder gekregen heb. Er staan foto’s in van het ontzettend mooie (echt nog mooier dan op de foto’s die op de website staan) grote boeket dat bij haar afgeleverd is. Ze is er dolblij mee! In het boeket zitten +/- 45 stelen, en een biologisch afbreekbare vaas zit er ook al omheen. Mijn moeder is stukken beter met bloemen dan ik (zeg maar gerust dat we als dag en nacht verschillen) dus ik hoop dat het boeket voorlopig nog blijft staan. Leuk weetje: het boeket is van zo’n groot formaat, dat het op de tafel eigenlijk niet past. Daarom staat dit pronkstuk op de grond, maar wel vol in het zicht.

Bij Florient Express hebben ze een gevarieerd aanbod boeketten, ook speciaal voor Moederdag. Bloemen vertellen vaak meer dan dat je in woorden uit kunt drukken. Je laat zien dat je je moeder waardeert en dat je ontzettend veel van haar houdt. Als je iets verder weg woont, of door omstandigheden niet op Moederdag naar je moeder toe kunt, dan is dit een fantastisch alternatief. De bloemen komen rechtstreeks van de veiling en worden dus verser dan vers bij je moeder bezorgd, zelfs op Moederdag! Je kunt er ook voor kiezen, als je toch zelf gezellig op de koffie gaat, om het boeket bij jou thuis te laten afleveren…!

Ik deel graag mijn drie favoriete boeketten voor Moederdag met jullie;

Boeket Frankrijk vind ik zelf heel erg mooi omdat het een ontzettend kleurrijk geheel is. De roosjes vind ik enorm schattig en de Germini springen er door hun vrolijkheid echt uit. Een ontzettend feestelijk boeket, voor een vrolijke moeder, die vol in het leven staat! Ja, met deze eye-catcher kun je zeker weten bij je moeder (of schoonmoeder) naar binnen stappen.

Lenteboeket Vrolijk zegt het eigenlijk al, de lente komt er aan (het mag alleen nog wel iets beter weer worden). Een vrolijk bont boeket met een mix van verschillende seizoensbloemen waaronder allium. De allium, ook wel bekend als de sierui staat voor voorspoed en geluk. De grote paarse bollen zijn een ware blikvanger in dit boeket. Je kunt trouwens bij elk bosje bloemen dat je besteld een persoonlijke boodschap laten toevoegen. Dat maakt het allemaal nog persoonlijker!

En dan last but not least een heuse DIY, voor de creatieve moeders kies je natuurlijk; het Do It Yourself Kistje! Deze unieke set van 6 glazen flessen, een kistje en een stijlvolle selectie bloemen zijn het perfecte cadeau voor moeders die graag zelf “aan de knutsel” gaan. De set wordt dus compleet geleverd inclusief verse bloemen, die hoef je er niet extra bij te bestellen (tenzij je dit heeeel erg graag wilt natuurlijk).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.