Ik heb een aantal dagen geleden al wat leuke cadeautips gedeeld voor Moederdag, maar ik geef er vandaag nog eens 5 extra. Het is en blijft gewoon moeilijk om ieder jaar weer iets origineels te verzinnen. Mijn zoektocht naar leuke cadeaus ging dus gewoon nog eventjes door. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben. Laat vooral eventjes weten of het één van cadeaus geworden is, die ik getipt heb.

#1 Bioscoopbon
Heb je eigenlijk wel eens nagedacht over het geven van een bioscoopbon? Je kunt ze zelfs krijgen inclusief een bak popcorn en wat drinken. Vaak vinden mensen het ontzettend leuk om naar de bioscoop te gaan, maar komt het er helaas niet van. Des te leuker is het om een bon hiervoor te geven. Misschien kun je wel samen gaan met je moeder? En mocht een bioscoopbon toch niets zijn, dan is een dinerbon of boekenbon natuurlijk ook een goed alternatief.

#2 Foto op canvas
Foto’s…de meeste vrouwen (en dan vooral moeders) zijn er dol op. Omdat je natuurlijk niet je hele huis kunt behangen met foto’s, is het misschien leuk om een foto op canvas cadeau te doen aan je moeder. Misschien een foto van jullie samen? Of van de kleinkinderen wellicht (dat is altijd erg populair kan ik je vertellen). Je ontwerpt je canvasdoek gemakkelijk online, wel zo prettig.

#3 Workshop bonbons maken
De meeste vrouwen zijn dol op chocolade. Hoe leuk is het dan als je je eigen bonbons kan maken tijdens een workshop. Eigenlijk kun je door het hele land wel aanbieders vinden, gewoon eventjes Google raadplegen dus. En na het maken natuurlijk alles samen opeten he…! Bonbons toch niets voor je moeder? Zoek eens naar workshops en zie wat er allemaal nog meer mogelijk is.

#4 Dagje naar de orchideeënhoeve
Een dagje uit kun je natuurlijk ook prima geven als Moederdagcadeau. Hoog op mijn eigen lijstje staat de Orchideeënhoeve. Wandelen tussen de bloemen en vlinders en dan ook nog eens Lori’s voeren. Er zijn overigens nog veel meer dieren te bekijken….ik hoop stiekem dat mijn oudste dit leest, zodat hij dit kan regelen met mijn partner, haha!

#5 Bladcadeau
Tegenwoordig lezen we allemaal een heleboel online, maar soms ik het ook gewoon lekker om met een tijdschrift op je tuinstoel te zitten. Met bladcadeau geef je een abonnement cadeau aan je moeder. Zij kan vervolgens zelf een tijdschrift uitkiezen wat bij haar past. Easy Peasy…en erg leuk dus!

Afbeelding: Pixabay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.