Ook dit jaar mag ik weer een leuke Sinterklaasbloghop organiseren in samenwerking met een aantal andere leuke bloggers! Natuurlijk kun je zoals altijd weer bij iedereen kans maken op een mooie prijs. Veel plezier!

Over KiDDoWz

Misschien ben je hier al weleens eerder geweest, ben je een vaste lezer of ben je helemaal nieuw. Een korte introductie lijkt me in ieder geval op zijn plaats;

Mijn naam is Amanda. Ik ben 38 jaar, moeder van 2 jongens én ik ga op 7 december aanstaande trouwen.

KiDDoWz, begonnen op 20 november 2012, is een blog waar geschreven wordt over kind gerelateerde zaken, zoals bijvoorbeeld reviews over speelgoed, games en dvd’s, maar ook recensies over boeken en spelletjes.

Wat is een Bloghop?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Waarschijnlijk ben je via Marieke naar mijn blog gehopt (dankjewel voor het doorsturen lieve schat!). Voor haar was dit jaar alles behalve makkelijk vanwege het overlijden van haar man, maar ik vind haar echt een mega stoere chick hoe ze het allemaal flikt met haar kids!

Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat je bent gestart op mijn blog. Goed om te weten: Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Bloghop volbracht!

WINNEN! (actie gesloten)

Ik gaf het spel Stratego! Heb jij de vaardigheid, strategie en het lef om je tegenstander te slim af te zijn en hun vlag te veroveren? Plan je campagne, zet je troepen in geheime formaties in en neem ze mee in de strijd. Elke beweging en aanval levert meer informatie op terwijl Rood en Blauw het tegen elkaar opnemen. Overmeester de personages van de tegenstander, maar pas op voor mensen met speciale vaardigheden en onverwachte valstrikken. Elke beweging kan beslissend zijn!

Wil je kans maken, laat dan je reactie onder dit artikel achter! Je kunt meedoen t/m 25 november!

Hop, hop, hop

Ik stuur je graag door naar Minke, waar je ook weer een toffe prijs kunt winnen, namelijk het prentenboek ‘Een wolk om mij heen’! Minke biedt een platform voor bewuste moeders, dus zeker de moeite waard om haar te volgen!

76 gedachten over “Sinterklaasbloghop 2023

 1. Wat gaaf! Stratego, ik heb nog een oude editie liggen die wel aan vervanging toe is, dus ik maak héél graag kans en doe mee 🤗

 2. Super leuk! Wij hebben nu de Junior versie van Stratego in huis, maar ondertussen merk ik dat dat wel heel erg gemakkelijk wordt voor mijn zoon. We zijn wel toe aan de grote mensen versie! Die speelde ik vroeger thuis wel, maar dat spel is bij mijn ouders gebleven destijds.

 3. Wat een ontzettend gave winactie! Mn zoontje heeft ooit de junior versie gekregen van zn neef omdat het daar niet meer werd gespeelt. Deze variant word met veel plezier gespeelt met zn vriendjes en familie. Maar merk dat ze erg toe zijn aan de volwassen variant. Toch wat meer uitdaging. Het zou geweldig zijn als hij deze zou winnen! Kan hij heerlijk met zn vriendjes, neefjes en nichtjes en ons de strijd aan gaan! <3

 4. Bedankt voor het organiseren van deze bloghop! En felicitaties met je aankomende huwelijk! Als kind speelde ik heel graag Stratego, dus ik kijk er al naar uit om dit samen met mijn zonen te spelen!

 5. Leuk! Ik doe graag mee! Met 3 jongens in huis is dit echt een leuke boys-game die wij eigenlijk zouden moeten hebben! Duimen maar!

 6. Ik doe graag mee. Vroeger heel wat potjes Stratego gespeeld tegen mijn broer. Lijkt me erg leuk om nu met mijn kinderen te spelen

 7. Ik krijg meteen het gevoel van jeugdsentiment. Lijkt me geweldig om dit spel nu te gaan spelen met mijn eigen kleinkinderen

 8. Wauw wat een super toffe prijs , ik doe heel graag mee ik wil het graag spelen met de feestdagen met mij 2 zoons eens kijken wie er gaat winnen en slimmer is !!

 9. Ja ik doe mee! Bordspellen worden hier gelukkig nog regelmatig gespeeld! En Stratego mag dan niet ontbreken.

  En daar komt bij…mijn man heeft het nogal hoog op van zichzelf met strategie e.d dus als ik hem met dit spel kan verslaan 🤣

 10. Na monopoly, is stratego wel het meest gespeelde spel toen ik nog bij mijn ouders woonde, had al iets meegekregen dat er nu een nieuwe versie op de markt is die ook iets andere spelregels heeft. Altijd leuk om een strategisch spel weer eens te spelen. Doe graag mee.

 11. O gaaaffff ! Ik speelde het spel stratego al toen ik nog een kind was. Denk zo’n 30 jaar geleden. Wat zou het leuk zijn als ik het spel ook mijn kinderen kan leren.

 12. Dit spel kwam ik laatst al voorbij komen en dacht dat is wel leuk voor mijn zoon om samen te spelen. Een spel winnen zou helemaal te gek zijn, dus ik doe graag een poging. Leuk trouwens zo’n bloghop!

 13. Dit lijkt me een te gek spel !. Doe natuurlijk graag mee voor mijn 2 zonen!. Die moeten echt wel uitgedaagd worden in een spel. Dat gaat met dit spel zeker wel lukken denk ik.

 14. Spellen nooit genoeg hier. Wat kan je je kind daar veel mee leren zeg. Stratego, wie kent het niet! Ik doe graag mee voor een aanvulling in de spelletjes kast van Daemie . Een hele fijne dag 7 december 🥳

 15. Superleuk zo’n strategisch bordspel! Hier worden thuis heel wat spelletjes gespeeld, maar deze klassieker ontbreekt nog! Ik zou het mijn zoontje graag willen leren!

 16. Gaaf! Vroeger regelmatig gespeeld, maar nooit zelf gehad. Ook nu hebben we het spel niet maar ik denk dat vooral mijn oudste dochter dol zal zijn op dit strategisch spel dus zou het er nu dan van komen??? 🍀🍀🍀

 17. Leuk deze bloghop weer. Ieder jaar doe ik weer mee. Erg leuk om te doen.
  Een nieuw spel spelen met mijn kleinkinderen is altijd weer spannend.
  Dit spel hebben ze nog nooit gespeeld, weet ik.
  Graag doe ik mee.

 18. Mijn man en ik genieten altijd erg van een avondje spelletjes spelen en doen dot dan ook elke week. Deze hebben we nog niet en voeg ik graag toe aan onze spelletjes kast. Dus ik doe graag mee.

 19. We spelen graag spelletjes en dit is nog uit mijn jeugd ook al zijn de regels wel veranderd volgens mij.
  Blijft leuk spel om te spelen maak graag kans

 20. Oh leuk, wij houden van spelletjes doen. Deze is voor de jongsten vrij onbekend en voor mij erg lang geleden. Ik doe heel graag mee.

 21. Wat lijkt me dit een leuk spel om te spelen met de kinderen. Ze zijn nu op een leuke leeftijd dat we rustig kunnen samenspelen. Graag

 22. Een spel waar je goed bij na moet denken. Ik heb het zelf vroeger ook gespeeld. Leuk om met mijn jongens dit spel te spelen,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.