Het is soms echt niet makkelijk om een leuk cadeau te verzinnen voor een ander. Om jullie een heel klein beetje op weg te helpen, deel ik 3 cadeautips met jullie voor Sinterklaas.

#1 Have To Have
Have to Have is een webshop met leuke notitieblokken, kaarten, kalenders en invulboeken zoals een wachtwoordenboek, receptenboek, uitsprakenboek en natuurlijk het schoolfotoboek voor maar 15,95. Het schoolfotoboek is te verkrijgen in A4 formaat, een XL formaat speciaal voor de panoramafoto’s en zelfs een voor de leerkrachten. In de schoolfotoboeken kunnen de klassenfoto’s tot en met de 18 jaar in geplakt worden. Een leuk naslagwerk voor nu, maar zeker ook voor later!

#2 Milly Pie
Maak van 2019 jouw beste jaar! Zaak om dromen, denken en doen te ordenen…De Milly Pie is een planner, notitieboek met een agenda functie in één. Zij helpt je om prioriteiten te stellen. Creëer overzicht, zodat er rust ontstaat in je hoofd en dús in je leven. Een feel good bible die je altijd bij je wilt hebben. Motto; ‘Live Today, Love To Do’.

#3 78 Miles shopper
Fashion lover, carrière tijger of full time moeder de 78 Miles shopper past altijd bij jouw druk bestaan. Ze groeit met je mee. Op dansavondjes, jouw shop weekendje of dagje dierentuin met de kids. Écht alles past in deze tas. Een fashionable shopper en do good in één. Maak de wereld een stukje mooier met deze  tas gemaakt van gerecycled materiaal. Oude gebruikte fietsbanden. Het nieuwe leer.

One thought on “Sint-spiratie blog voor dames!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.