Vandaag was het tijd om een verlanglijstje te maken voor 5 december. Dit is tegenwoordig ontzettend simpel; je gebruikt gewoon de Sint Cadeaumachine van bol.com! Dante dook met de iPad op de bank, waar hij eerst een filmpje bekeek waarin de Sint uitleg gaf over hoe het nou allemaal werkt, met die cadeaumachine. Daarna gooide hij in 20 minuten tijd maar liefst 140 verschillende cadeaus op zijn verlanglijstje….

140??!! Jup, slechts 140 cadeaus op meneer zijn verlanglijstje. Hij denkt zeker dat onze bebaarde Goedheiligman een beetje koek-koek is. Hoe dan ook, de Sint heeft wel wat te kiezen, dat is natuurlijk niet zo verkeerd. En dat het dan tegenwoordig gewoon allemaal digitaal kan, dat maakt het voor Sinterklaas (geb. 280 na Chr.) allemaal wel een stukje makkelijker. Hij gaat met zijn tijd mee…en dat is helemaal top!

Bol.com verkoopt bijna 240.000 speelgoedartikelen en heeft de cadeaumachine dus  in het leven geroepen om het iedereen gewoon een stukje makkelijker te maken, in deze ontzettend drukke en roerige tijd. Kinderen kunnen samen met hun ouders of verzorgers op een gemakkelijke en speelse manier het leukste speelgoed online selecteren en op hun digitale verlanglijstje zetten.

Dit jaar is Sints Cadeaumachine uitgebreider dan vorig jaar en het is zelfs mogelijk om (video)boodschappen van de Sint naar kinderen te sturen en specifieke interesses aan te geven (bijvoorbeeld puzzels). De Sint zegt bij elk cadeautje dat uitgekozen wordt iets leuks, wat kinderen nog meer motivatie geeft om verder te swipen (daarom dus 140 cadeaus op het lijstje).

Papa’s en mama’s kunnen na het invullen het lijstje op hun gemak nog eventjes erdoorheen scrollen. En dan maar hopen dat de Sint de juiste keuzes maakt mbt de te geven cadeaus op pakjesavond!

Omdat je moet inloggen op je eigen account, kun je het lijstje ook gemakkelijk doorsturen naar andere mensen, bijvoorbeeld opa en oma. Die vinden het vast leuk om te zien wat de kleinkinderen allemaal voor wensen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.