Het blijft moeilijk … een passend cadeau voor hem kopen. Het antwoord op de vraag wat man of vriendlief wenst voor zijn verjaardag, is meestal dat elk cadeau voor hem goed is. Toch wil je dit jaar eens écht uitpakken met een cadeau voor hem. Geen klein cadeautje, maar iets waar nog lang over gesproken wordt.

Je wilt iets unieks, iets wat hij niet verwacht. Een leuk cadeau idee is dan van harte welkom. Gezellig om een weekendje weg te regelen, maar daar moet dan ook iets spannends aan worden toegevoegd. Iets dat je niet elke dag doet. Is je man sportief? Denk dan eens aan paragliding of parachutespringen! Iedereen die een beetje durf heeft wil vliegen. Er zijn diverse bedrijven die een duovlucht aanbieden. Met een ervaren instructeur kun je genieten van de rust en een eindeloos uitzicht. Een onvergetelijk cadeau voor hem. Is je vriend of man niet zo avontuurlijk aangelegd maar wil hij best wel eens iets bijzonders in de lucht beleven? Dan is een spannende vlucht in een luchtballon een goede keus. Misschien kunnen jullie samen genieten en zijn eerste luchtdoop beiden beleven.

Valentijn
Zoals elk jaar is het 14 februari Valentijnsdag. Mannen geven hun vrouw of vriendin een cadeautje, maar tegenwoordig gebeurt het ook andersom. Een Valentijns cadeau voor hem is romantisch en geeft je de kans om een lief klein cadeautje uit te zoeken. De mogelijkheden om een cadeau voor hem uit te zoeken zijn eindeloos. Valentijn betekent dat je iets voor elkaar betekent en van elkaar houd. Een passend cadeautje is bijvoorbeeld een voetmassageapparaat. Ook is er de keus om een hoofdmassagespin te kopen. Dit cadeau voor hem zal zeker in de smaak vallen wanneer je de massage direct gaat toepassen. Geef de massagespin samen met de massagedolfijn als cadeau voor hem en zijn avond kan niet meer stuk.

Chocoladefontein
Is je vriend of man een echte lekkerbek dan is de chocoladefontein hét cadeau voor hem! Chocoladefonteinen zijn even goed voor mannen als voor vrouwen. Ook een wafelijzer aanschaffen, zal bij de mannelijke snoeper in goede aarde vallen. Met een wafelijzer maak je de lekkerste versnaperingen. Deze worden met wat vruchten en slagroom een echte traktatie. Heerlijk smullen op Valentijnsdag.

De Virtual Reality Bril
Een geweldig cadeau voor hem is de virtual reality bril. De Google-VR viewer kun je simpel op je smartphone aansluiten. Download de app en kom in een fantasiewereld, die ongekende mogelijkheden biedt. Ook eigen vakantiefilmpjes en opnames kunnen worden afgespeeld via deze bril. De bril is goedkoop en zet je zelf in elkaar. Een superleuk cadeau voor hem vooral ook wanneer hij van gamen houdt.

Gadgets
Is je vriend of man in voor hebbedingetjes? Dan is er volop keus en hoef je niet lang te zoeken naar een cadeau voor hem. De USB ledlamp in de vorm van een kwal geeft een aparte, blauwachtige verlichting. De bovenkant is zacht en de lamp kan in verschillende standen worden gezet. Een aanwinst voor in de slaapkamer.
De digitale fotolijst biedt de mogelijkheid om alle vakantiefoto’s langs te zien komen. Geen foto’s meer op je smartphone maar in een digitale lijst. Leuk om af en toe even aan te zetten en vakantieherinneringen te herbeleven.
De smartwatch met bewegingsmeter is een cadeau voor hem als hij van sportiviteit houdt. Het is een smartwatch en activiteitmeter in een. Het apparaat meet de calorieën die worden verbruikt of de afgelegde afstanden en heeft een stappenteller. Ook heeft dit handige horloge een selfiefunctie, bluetoothverbinding, akoestisch signaal en is hij waterdicht tot op 50 meter diepte.

Vaderdag cadeau
Vaderdag betekent voor veel mannen: zelfgemaakte tekeningen, ontbijtjes klaargemaakt door de kinderen en veel liefde. Vaderdag is al van oudsher dé dag, waarop de kleinsten hun papa verwennen. Volwassen kinderen willen echter ook hun vader één keer per jaar in het zonnetje zetten met een cadeau voor hem. Misschien is het leuk om je vader mee uit eten te nemen. Een lekkere lunch of borrel aan te bieden of hem een ontbijt laten bezorgen. Val bij hem binnen wanneer hij net zit te genieten van het luxe eten. Succes verzekerd!

Helpen uitzoeken
Zijn je kinderen nog in de leeftijd dat ze nog niet alleen op pad kunnen om een cadeau voor hem te kopen? Ga dan met je kroost naar topcadeau.nl en laat ze helpen om een passend cadeautje uit te zoeken. Naast alle zelfgemaakte knutsels is het leuk om ook een cadeau te krijgen dat je al lang wilde hebben. Het uitzoeken via internet naar een cadeau voor hem, is vooral handig omdat je niet met een aantal kinderen een hele winkel hoeft door te sjouwen. Topcadeau.nl biedt alle mogelijkheden om de uitgekozen presentjes goed te bekijken. Enkele mogelijkheden zijn bijvoorbeeld het gereedschap waar papa altijd tekort aan heeft en denk daarbij niet alleen aan schroevendraaiers maar ook aan een grillset voor de BBQ of een gereedschapset voor de fiets. Ook het hebben van een drone is helemaal van deze tijd.

Weet je het even niet meer, dan is een dagje uit ook leuk om te doen. De dierentuin met de allerkleinsten en met wat grotere kinderen naar een pretpark. Ook een dagje naar een subtropisch zwembad wordt door zowel de vader als de kinderen zeer gewaardeerd. Er zijn genoeg mogelijkheden om een cadeau voor hem aan te schaffen via internet. Kijk op de desbetreffende websites en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.