hang1Dit wordt een overdreven positief review. Wij hadden tot voor kort de verjaardagslingers op vaste punten hangen. Van kast tot kast, de klok moest van de muur af, want we hadden het haakje nodig. Hetzelfde geldt trouwens voor het portret van onze dochters. We namen op de koop toe dat we moesten bukken door de huiskamer heen. Dat was wel lastig met het bedienen van de visite, maar de pret was er niet minder om. Dat behoort vanaf heden tot de verleden tijd. Ik zag de Hanggo voorbij komen op internet en ze wilden me een test­exemplaar zenden.

Mijn mhang3an bekeek de Hanggo’s van dichtbij, pakte de huistrap en daar prijkte de Hanggo tegen het plafond aan! “Houdt hij de slinger wel?”, probeerde ik nog in te brengen. Dat was tevergeefs. “Hoe kom je hier aan? Waar is het te koop? Dit is wat ik zocht!” We durfden er zelfs twee slingers aan te hangen, lekker hoog tegen het plafond aan.

De Hanggo werkt goed op behang, stucwerk maar minder goed op gladde of te harde oppervlakken. Na gebruik is de Hanggo makkelijk te verwijderen en laat geen schade na. De Hanggo is niet alleen geschikt voor slingers en ballonnen, maar ook foto­lijstjes, kerstversieringen en knutselwerken van de kinderen. Je kan er van alles tijdelijk mee ophangen. Ik heb ook gelijk een bevriende etaleuze getipt.

Ik kon trouwens niet wachten tot de familie in de middag zou komen. Ik kom namelijk uit een familie van aannemers en timmermannen. De grappen over keilbouten en luchtankers waren vroeger niet van de lucht. Ik geloof dat ik hem eindelijk heb gevonden, mijn luchtanker!

/Lmcmr

[bol_product_links block_id=”bol_5a4f33b6e5e17_selected-products” products=”9200000086439168″ name=”hanggo” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.