Voor iedereen die inspiratie wil voor een origineel themapartijtje is er nu een boek in de maak: Kinderfeestjes met een verhaal. Fantasie en werkelijkheid worden verweven in verhalen waarin onder andere Hajo en zijn drakenvriend Lekkerbek, een regenboogkunstenaar en Zarejan de zeemeerman en zijn stoere vriendin centraal staan.

Bij elk verhaal horen een draaiboek en boodschappenlijst. Het boek bevat 5 themafeestjes voor jongens en meisjes tussen de 4 en 9 jaar. Van digitaal naar écht boek is de volgende stap.

Help de makers drukken
Kinderfeestjes met een verhaal bestaat nu alleen nog digitaal. Want de makers kunnen het alleen laten drukken bij genoeg belangstelling. U kunt dit tot en met 15 oktober mede mogelijk maken! Kijk op www.voordekunst.nl/projecten/6062. Als u nu bestelt, heeft u het boek voor Sinterklaas in huis. Vindt u het een sympathiek idee maar heeft u geen belangstelling voor het boek? Alleen sponsoren kan ook, of een kaartensetje kopen.

Het idee en de verhalen zijn van journalist en tekstschrijver Iris Stam. Zij woont en werkt in Amsterdam-West, samen met fotograaf en vormgever Bas Evers. Hij maakte het promofilmpje dat u op de Voor de Kunst-projectpagina van Kinderfeestjes met een verhaal kunt zien. De kleurrijke tekeningen in het boek zijn van de Haarlemse illustrator Jikke Kuiper, de vormgeving is in handen van grafisch ontwerpbureau De Blauwe Tram.

Boekpresentatie
Als het boek er daadwerkelijk komt, wordt iedereen die het nu via crowdfunding bestelt uitgenodigd voor de feestelijke presentatie. Deze organiseren we op zaterdag 4 november bij Pippa’s aan het Stationsplein in Haarlem. Tegelijkertijd is dan de opening van een expositie van tekeningen uit het boek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.