Het jaar is al begonnen, maar in principe kun je nog prima een nieuwe scheurkalender aanschaffen! Niet meer te lang mee wachten, anders moet je de halve kalender meteen al wegscheuren. Ik deel de 15 leukste scheurkalenders met jullie! Leuk om op de wc te hangen…of misschien in de keuken!

#1 Quest Scheurkalender 2018
Dante kreeg voor kerst van opa en oma een abonnement op Quest junior. Op deze scheurkalender staan 365 vragen en antwoorden! Leuk voor iedere dag en ook nog eens ontzettend leerzaam.

#2 Donald Duck scheurkalender 2018
Begin elke dag met een grappige strip! En dat is niet alles, want op de achterkant van de stripjes staan honderden mopjes, puzzels, waanzinnige weetjes, recepten en speltips.

#3 Happinez scheurkalender 2018
Dagelijks een moment van inspiratie! Deze scheurkalender bevat tevens toegankelijke informatie over spiritualiteit uit alle delen van de wereld. Met citaten van goeroe’s, meesters en denkers uit Oost en West én praktische oefeningen.

#4 Fokke & Sukke Scheurkalender 2018
Deze scheurkalender is al jaren een van de populairste van Nederland. Elke dag beginnen met een lach, samen met de meest scheurbare cartoonvogels van het land.

#5 Loesje scheurkalender 2018
Wie kent Loesje niet?! Op deze scheurkalender vind je elke dag weer een kritische en/ of humoristische tekst.

#6 Flow scheurkalender 2018
Schrijf een jaar lang elke dag iets fijns op deze kalender: dan wordt het steeds makkelijker het mooie in het leven op te merken. Elke maand is geïllustreerd door een andere illustrator.

#7 Mwah scheurkalender 2018
De nieuwe 365 dagen tellende scheurkalender is hier! Een jaar vol zinsvondsten, woordspelingen en nadenksels voor de brede glimlach.

#8 Taalvoutjes – de scheurkalender 2018
Van hilarische taalmissers uit o.a. supermarkten, kranten en winkels tot de mooiste versprekingen van de Taalvoutjes fans. Test je taalkennis met het woordenboekspel, ontrafel door elkaar gehusselde spreekwoorden en raad of woorden goed of fout gespeld zijn in de quiz.

#9 Historische scheurkalender 2018
Verrast elke dag met een nieuwe anekdote, een bijzonder feitje of een antwoord op een geschiedkundige vraag. Zo leert u elke dag een stukje meer over de geschiedenis.

#10 KIJK scheurkalender 2018
Deze kalender verlegt je horizon en geeft je elke dag een brain boost!

#11 De slimste scheurkalender ter wereld 2018
‘De Slimste Mens ter Wereld’, het ongemeen succesvolle programma, viert zijn 15de verjaardag. Wie weet dat je nooit zoetje mag zeggen tegen een diabeet, maar ook dat je nee moet zeggen tegen een kannibaal die je vraag: ‘Is ‘t oké dat ik vanavond mee-eet?’ Dankzij ‘De Slimste Scheurkalender ter Wereld’ word je zelf De Slimste Mens ter Wereld.

#12 Oma weet raad scheurkalender 2018
Heeft jou Oma ook altijd van die handige tips? In deze 2018 scheurkalender Oma weet raad vind je op elke dag een handige huishoudtip van Oma.

#13 Buurman en Buurman scheurkalender 2018
Elke dag een nieuwe verrassing met De Grote Kluskalender en 365 leuke doe-het-zelf ideetjes voor in en om het huis.

#14 Voetbal scheurkalender 2018
Met de voetbal 2018 scheurkalender kun je een jaar lang je voetbalkennis testen. Elke dag een vraag op het gebied van voetbal; hoeveel antwoorden heb jij goed? En weet je het even niet, dan staan de antwoorden gewoon op de achterkant.

#15 Van Dale junior taalscheurkalender 2018
Weet jij wat het verschil is tussen een autograph en een signature? En waar komt de letter A eigenlijk vandaan? Deze en nog veel meer nieuwe weetjes, raadsels en quizvragen vind je in de Van Dale Junior taalscheurkalender 2018. Met informatie over de betekenis, de herkomst en het gebruik van Nederlandse woorden, spreekwoorden en vergelijkingen, maar ook Engelse woorden en natuurlijk moppen.

(Visited 387 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.