Ik deel de 25 leukste scheurkalenders van 2021 met jullie! Erg leuk om cadeau te doen tijdens een verjaardag, of bijvoorbeeld tijdens de feestdagen.

#1 Quest scheurkalender

Niet te missen! De volgende editie van de Omdenken Scheurkalender. Deze kalender bevat 365 pagina’s met Omdenken quotes. Omdenken is denken in termen van mogelijkheden en niet van problemen. Het is een manier van denken waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is, en wat je daar mee zou kunnen. Je gebruikt in feite de energie van het probleem voor iets nieuws. De grondlegger van Omdenken is Berthold Gunster en samen met zijn collega’s geeft hij trainingen, shows en workshops aan bedrijven en particulieren. Steeds meer mensen en organisaties leren hoe ze in plaats van op een ja-maar-manier op een ja-en-manier in het leven kunnen staan. Bijzonder leuk om kado te geven of te krijgen! Uiteraard is deze kalender voorzien van alle feest- en vakantiedagen van Nederland en België.

Meer informatie vind je hier.

#2 Donald Duck scheurkalender

Begin elke dag met een knotsgek stripje over Donald, de neefjes en nog veel meer Duckstadbewoners! Veel quizzen, ezelsbruggetjes en weetjes zorgen ervoor dat jij de slimste van de klas wordt!

Meer informatie vind je hier.

#3 Happinez scheurkalender

De nieuwste scheurkalender van Happinez. Biedt dagelijks een moment van inspiratie en bevat toegankelijke informatie over spiritualiteit uit alle delen van de wereld. Hier vind je citaten van goeroe’s, meesters en denkers uit Oost en West én praktische oefeningen.

Meer informatie vind je hier.

#4 Pedagogisch Scheuren

Uniek voor de kinderopvang! Na een succesvolle eerste editie is er nu Pedagogisch Scheuren 2021: een interactief kado voor pedagogisch professionals in de kinderopvang. Op een laagdrempelige en vooral leuke manier dagelijks bezig zijn met pedagogische kwaliteit! Het hele jaar door, iedere dag een coachingsmoment.

Meer informatie vind je hier.

#5 Leerkracht Scheurkalender

Deze scheurkalender voor leerkrachten is gemaakt door niemand minder dan Juf Maike (jufmaike.nl) én Juf Inger (jufinger.nl). Ook dit jaar staat de kalender weer vol met leuke, interessante en nuttige teksten: onder andere ICT-suggesties, werkdrukverlagingstips en quotes. Nieuw dit jaar zijn niet alleen boekentips en mooie momenten, maar ook gastbijdragen verzorgd door Bertus (Onderwijsenzo), Anton Horeweg, Juf Judith, Juf Linda en Kinderboekenjuf Ingrid.

Meer informatie vind je hier.

#6 De Fietsscheurkalender

Niet te missen! De volgende editie van de Fietsscheurkalender. Profrenneres, wielerkenners en liefhebbers vertellen over hun persoonlijke koerservaringen, trainingen, voeding, blessures, materiaal, kleding en bijzondere belevenissen. In de kalender, samengesteld door Peter Tetteroo, Henk Tetteroo en Daan Rieken, vind je natuurlijk ook de data waarop de grote koersen plaatsvinden. Vaste rubrieken zijn de curieuze wielertaal in Nederland en Vlaanderen, de liefde voor de koers, de mooiste verhalen van wielertoeristen, hoe je leeft als prof, vele quizvragen waarmee je je kennis over het wielrennen vergroot, de interessante lijsten en overzichten en last but not least de vele tips en tricks. Bijzonder leuk om kado te geven of te krijgen!

Meer informatie vind je hier.

#7 Scheurkalender 2021 Positieve spreuken

De scheurkalender van Voor Positiviteit is al jarenlang een bestseller. Online bereikt Voor Positiviteit met de positieve spreuken dagelijks 600.000 mensen. De spreuken worden massaal gedeeld en gewaardeerd. De beste, mooiste en fraaiste spreuken worden verzameld in de unieke jaarlijkse scheurkalender. Een fraai product. Dit jaar een compleet nieuwe scheurkalender met originele spreuken. Geniet ervan.

Meer informatie vind je hier.

#8 QUEST Scheurkalender

Ook dit jaar heeft Quest 365 vragen en antwoorden verzameld voor de Quest Scheurkalender 2021. Het blijkt dat lezers die op verschillende manieren lezen. Sommigen kijken meteen op de achterkant voor het antwoord, anderen doen dat pas ’s avonds, nadat ze een dag hebben nagedacht over het mogelijke antwoord. Wat je ook doet, je hebt er gegarandeerd een jaar plezier van!

Meer informatie vind je hier.

#9 Tegeltjeswijsheden Scheurkalender

In deze scheurkalender 365 humoristische, bedachtzame, ontroerende, pakkende, plagerige en ontwapende wijsheden. Ter overdenking en in ieder geval goed voor een dagelijkse glimlach! Begin de dag met een tegelwijsheid!

Meer informatie vind je hier.

#10 National Geographic Junior Scheurkalender

Ontdek welke kleur spinnenbloed heeft. SCHEUR! Of hoeveel spieren een anaconda heeft. RATS! En welke kleur de gele zee in China is. KRRSJ! De National Geographic Junior scheurkalender 2021 staat bomvol weetjes over wilde dieren en woeste natuur. Tussendoor maak je uitdagende puzzels en kun je lachen om hilarische moppen. Scheuren maar!

Meer informatie vind je hier.

#11 De Bucketlist scheurkalender

Elke opdracht is makkelijk uitvoerbaar en vereist weinig tot geen voorbereiding. Sommige opdrachten lijken banaal, andere zijn dan weer heel serieus (echt héél serieus). Maar ze zijn stuk voor stuk gekozen omdat ze jouw jaar op de een of andere manier zullen verrijken, of je nu jong of oud-er bent. Bij elke datum hoort een passende quote om te koesteren of op te hangen.

Meer informatie vind je hier.

#12 Evert Kwok Scheurkalender

Evert Kwok staat al jaren te boek als dé woordgrappenkoning van de lage landen. Met meer dan 260.000 volgers op social media en 12 boeken in de winkel vond Evert het vorig jaar tijd voor een eigen scheurkalender, bomvol kwokklassiekers, nieuwe cartoons, oneliners en absurde ongein. Die kalender was binnen no-time uitverkocht, en dus is Evert dit jaar terug met een nieuwe collectie überslechte (en dus goede) woordgrappen, maar nu volledig in kleur!

Meer informatie vind je hier.

#13 SUDOKU Scheurkalender

De Sudoku scheurkalender van Denksport houdt je scherp. Het hele jaar door. De kalender bevat eenvoudige en meer uitdagende sudoku’s. Bevat eenvoudige en meer uitdagende sudoku’s, variërend van 2 tot 4 sterren. De moeilijkheidsgraad wordt duidelijk bij de puzzel aangegeven, waardoor de puzzelaar ook wordt uitgedaagd om de diverse niveaus te oefenen. De oplossingen van de puzzels staan achterop iedere pagina.

Meer informatie vind je hier.

#14 Taalvoutjes Scheurkalender

Niet te missen! De volgende editie van Taalvoutjes scheurkalender. Van hilarische taalmissers uit o.a. supermarkten, kranten en winkels tot de mooiste versprekingen van onze fans. Test je taalkennis met het woordenboekspel, ontrafel door elkaar gehusselde spreekwoorden en raad of woorden goed of fout gespeld zijn in de quiz. Bijzonder leuk om cadeau te geven of te krijgen!

Meer informatie vind je hier.

#15 Darum Scheurkalender

365 pagina`s met elke dag van het jaar een grappige quote én alle feest- en vakantiedagen.

Meer informatie vind je hier.

#16 Maarten! Scheurkalender

De nieuwste scheurkalender van Maarten van Rossem. Elke dag een quote of verhaal geschreven op de eigenzinnige manier die Maarten kenmerkt.

Meer informatie vind je hier.

#17 Historische Scheurkalender

Kijk en lees mee in historische kranten (1840-1940) en waan je elke dag even in het verleden. Bijzonder leuk om cadeau te geven of te krijgen!

Meer informatie vind je hier.

#18 Natuurscheurkalender

Natuurquiz-scheurkalender 2021. Test elke dag je kennis van de natuur!

Meer informatie vind je hier.

#19 Vogelscheurkalender

In de Vogelscheurkalender staat er elke week een vogel centraal. Je leert iedere dag meer over deze vogel. Dat kan een interessant feit zijn, of hoe je hem herkent, maar het kunnen ook grapjes, quizvragen, puzzels, popsongs en praktische tips zijn. Daarbij begint elke maand ook nog met een overzicht van mogelijke vogelactiviteiten, wat er te zien en te doen is. Met leuke illustraties is dit het perfecte cadeau voor iedereen die meer van vogels wil afweten. De kalender is tot stand gekomen in samenwerking met Vogelbescherming Nederland.

Meer informatie vind je hier.

#20 Young Scientist Wetenschapsscheurkalender

De leukste wetenschappelijke vragen die kinderen hebben, komen voorbij. Achter die ogenschijnlijk simpele vragen gaat vaak een hele wereld schuil. De redactie van New Scientist zoekt alle vragen tot op de bodem uit. Voor nieuwsgierige kinderen kan de dag niet beter beginnen dan met een van de leuke feitjes, pittige puzzels of toffe raadsels uit de Young Scientist Wetenschapskalender 2021.

Meer informatie vind je hier.

#21 Psychologie scheurkalender

Wat kun je doen om meer rust te vinden? Hoe leef je in harmonie met jezelf, je geliefden en de wereld om je heen? In deze psychologiescheurkalender vind je onder meer interessante psychologische tips die je meteen kunt toepassen op je eigen leven. Je maakt een rondgang door de psychologie en krijgt nieuwe inzichten over de werking van je brein. Bonus: (yoga)oefeningen voor een ontspannen geest en lichaam.

Meer informatie vind je hier.

#22 Wetenschapsscheurkalender

Elke dag een intrigerend wetenschappelijk feitje, verrassend inzicht, pittige puzzel of klinkend citaat. Alle wetenschappelijke gebieden komen voorbij: van sterrenkunde tot biologie en van wiskunde tot psychologie. De kalender plaatst bekende wetenschappers in het zonnetje zoals Darwin en Einstein, maar brengt je ook op de hoogte van minder bekende helden van de wetenschap.

Meer informatie vind je hier.

#23 Liefde is…. Scheurkalender

Wat liefde is …?
Liefde is weten dat het een fantastisch 2021 wordt met z’n tweeën!
Liefde zit in de kleinste dingen die je het hele jaar door voor elkaar doet.
Een knuffel geven,
je favoriete film en muziek met elkaar delen
en samen genieten van wat jullie nu weer gekookt hebben.

Ontdek elke dag weer een nieuwe manier om lief te zijn voor elkaar.

Meer informatie vind je hier.

#24 F*ck it list Scheurkalender

Ja geef het maar toe. Ook jij hebt een bucketlist.
Een lijst met van alles wat je moet doen in het jaar 2021.
Zucht …, maar je moet al zoveel?!
Precies, daarom is deze scheurkalender een uitkomst.
365 dingen die je vooral NIET moet doen.
Je doet al genoeg en je hebt ook nog heel wat voor de boeg!
Doe dus alleen wat goed voelt, en laat al die onhaalbare doelen schieten.
Ga voor wat je wilt doen en zeg ‘F*ck it’ tegen de dingen die je juist NIET wilt doen.

Meer informatie vind je hier.

#25 Loesje Scheurkalender

De scherpe inzichten van Loesje blijven je verrassen
en sudderen nog lang door in je hoofd!
Alleen de allerleukste staan in deze scheurkalender.
Ga met de legendarische Loesje-kalender 2021 in!
In plaats van goede voornemens
maak ik een lijst met wilde plannen!
Loesje

Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.