De babykamer (of kinderkamer), wil je natuurlijk inrichten met de allerschattigste en mooiste meubeltjes die er maar zijn. Maar heb je ook weleens aan muurstickers gedacht? Je hoeft namelijk echt niet allerlei dingen op te hangen aan de muur. Plak gewoon zo’n fijne sticker op de muur en je creëert meteen een heleboel sfeer in het kamertje. Ik deel graag met jullie mijn 2 favorieten!

#1 Muursticker bomen met uil (wit)
Ik vind persoonlijk dat het in de babykamer rustig moet zijn, oftewel niet teveel schreeuwerige kleuren, maar gewoon neutraal. Deze muursticker met bomen en uil viel mij meteen op. Het is een witte sticker, die wat mij betreft een hele hoop stijl uitstraalt, maar ook de rust die ik zelf altijd zoek in een babykamer. De bomen van deze zijn los, dus je kunt zelf de breedte maat bepalen. De muurstickers zijn makkelijk te verwijderen zonder sporen, zodat niet de hele muur opnieuw gedaan moet worden als de kleine groter wordt. Hou je toch wel van kleur in je bomen, dan zijn er nog een heleboel andere stickers om uit te kiezen.

#2 Muursticker Liaan Aapjes
Als je kindje eenmaal iets groter is, kun je wat mij betreft wel kiezen voor iets meer kleur in de kinderkamer. De muursticker met liaan aapjes vind ik ontzettend schattig en niet te druk. Ook zijn de vrolijke aapjes herkenbaar voor jouw kindje. De groene blaadjes maken het geheel helemaal af. Ook deze sticker is met gemak te verwijderen, mocht het ooit nodig zijn. Er zijn nog meer muurstickers met een aap, dus neem snel een kijkje wat het beste bij je past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.