nagel1Wij hebben 2 katten in huis…en ja, ook die van ons krabben weleens aan de bank. Erg vervelend natuurlijk al die halen. Nu kwam ik tijdens mijn speurtocht op het internet iets nieuws tegen: NagelCaps! NagelCaps wil mens, hond en kat helpen met een product dat zorgt voor meer comfort doordat problemen, veroorzaakt door de scherpe nagels van katten en honden, zeer worden beperkt.

Het aanbrengen van de NagelCaps is niet moeilijk, sterker nog, heel simpel. Het is erg belangrijk dat u bij het aanbrengen van de nagelcaps van tevoren deze gebruiksaanwijzing goed doorleest en de stappen zorgvuldig uitvoert. Dit om u en uw hond of kat maximaal van de voordelen van het product te kunnen laten genieten.

Stap 1
Zorg dat uw hond of kat zich in een rustige en comfortabele omgeving en positie bevindt. Knip van uw kat of hond voldoende (maar niet te veel) van de nagel af, zodat de NagelCap netjes en volledig over de nagel zal passen. Bij puppies en kittens zal het knippen van de nagels in de praktijk vaak niet nodig zijn, bij te korte nagels kunnen de NagelCaps niet meer worden aangebracht.

Stap 2
U vult de NagelCaps voor circa één derde met de speciale lijm (gebruik hiervoor uitsluitend de bij NagelCaps.nl verkrijgbare lijm en geen andere soorten lijmen).

Stap 3
Vervolgens brengt u de NagelCap om de nagel aan en drukt u ze zachtjes en behoedzaam aan, waarbij het belangrijk is dat de NagelCap een zo natuurlijk mogelijke vorm met de bestaande nagel krijgt.

Stap 4
De lijm voor de NagelCaps heeft een aantal minuten (3-5 minuten) nodig om hard te worden. Het is belangrijk dat u tijdens deze periode uw kat of hond in het oog houdt.

nagel2Na een bepaalde periode van het groeien van de nagel van uw kat of hond, zal de NagelCap er vanzelf weer van af vallen. Dan kunt u weer nieuwe NagelCaps aanbrengen.

Nu heb je ongetwijfeld een heleboel vragen…die had ik namelijk ook! Je kunt op de website van NagelCaps terecht bij de Veelgestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, dan kun je altijd via contact met ze opnemen!

(Visited 633 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Geen vervelende halen meer in je bank: NagelCaps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.