hout1Janneke, eigenaresse van Studio Hout & Wol, is graag creatief bezig! Ikzelf, heb altijd bewondering voor onze creatieve medemens, want ik….ik ben alles behalve creatief! Tuurlijk heb ik zat ideeën, maarja..de uitwerking laat vaak een heleboel te wensen over! Ik hou me dus maar bij het schrijven van leuke stukjes voor jullie, dat is namelijk wel echt op z’n Hollands gezegd “mijn ding”!

Op Instagram “liep” ik tegen de mooie afbeeldingen van Janneke aan. Uitnodigende plaatjes.. dus ik klikte door naar haar webshop. Ik keek mijn ogen uit! Wat een gave dingen allemaal! Ik nam contact op met haar en we waren het vrijwel meteen eens; laten we een keertje samen werken. Mooie reclame voor het harde werk van Janneke en een fris en nieuw interieur-dingetje voor mijn oudste zoon: een naamkrukje!

kruk2Janneke heeft een voorliefde voor hout, van de geur wordt ze al vrolijk, en de mogelijkheden zijn groot. Jaren geleden is ze begonnen met het zagen van krukjes waar de naam uit gezaagd werd. Daardoor ontstond een heel persoonlijk cadeau. Al snel was daar een website waar krukjes, stoeltjes en allerlei persoonlijke cadeautjes besteld konden worden.

Na verloop van tijd merkte Janneke, dat ze meer wilde doen dan met hout alleen. Een combinatie met wol was al snel gemaakt. Al op jonge leeftijd was ze namelijk in de weer met haak- en breinaalden en kleurige wolletjes.  In haar nieuwe shop komt de combi hout en wol mooi bij elkaar.

Er wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke verf, op waterbasis, waardoor het ook kindvriendelijk is. Ontzettend leuk dus om bij Studio Hout & Wol een mooie (kraam)cadeau uit te kiezen!

20151230_134830.jpgEn dan nu eventjes terug naar het naamkrukje dat Janneke maakte voor mijn oudste zoon. Normaal gesproken noem ik hem nooit bij zijn naam, maar ach…wat kan een voornaam nou kwaad…bij deze: Dante is erg blij met zijn krukje!

Nu hij steeds beter gaat lezen en zijn broertje bijna geboren is, vind hij het een fantastisch idee om zijn broer voor te gaan lezen straks. Het krukje is hierbij natuurlijk een uitkomst! Gewoon naast de ledikant zetten, boek erbij en lezen maar!

De afwerking is fantastisch, er is geen splintertje of iets dergelijks te bekennen. Het krukje is mooi beschilderd en de letters zijn netjes uitgezaagd, zodat ermee gepuzzeld kan worden. Tevens zitten er “sokjes” om de pootjes, zodat je je vloer er niet mee kunt beschadigen. Tevens is zijn geboortedatum aan de zijkant erop geschilderd. Mooi handwerk, waar veel liefde in gestoken is!

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in de webshop en laat je verrassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.