Wij wonen in een oud pand, je weet wel, zo eentje waar het standaard tocht en waar de vloer nooit warm is. Hoe hoog we de verwarming ook zetten, koude voeten houden we altijd! Sloffen trekken we regelmatig aan, maar op blote voeten lopen is veel gezonder en vaak ook lekkerder, althans dat vinden wij. Op zoek naar een groot vloerkleed dus, die we voor de bank kunnen leggen en waardoor we dus heerlijk warme voetjes krijgen.

Op zoek naar een geschikt vloerkleed dus. Ja, vloerkleden bij Otto! Ik heb na een relatief korte zoektocht een geschikte website gevonden, waar ik zeker weten ga slagen.
Omdat ik natuurlijk niet alleen in dit huis woon, duik ik meteen met vriendlief achter de laptop om iets uit te zoeken wat ons allebei bevalt.

Ik hou wel van de wat drukkere printjes, terwijl mijn vriend ons interieur het liefste helemaal strak zou zien. Misschien komt het wel omdat ik zoveel rommeltjes heb hoor, ik kan echt niet tegen een perfect opgeruimd huis. In een huis mag geleefd worden, zeker als er ook nog eens kinderen wonen.

Terug naar de zoektocht naar “het perfecte vloerkleed” voor op de grond in Huisje Weltevree. Een wit vloerkleed komt er hier per definitie al niet in, met 2 miauwende viervoeters en een kind lijkt ons dat een erg onverstandig idee.kleed1

De man des huizes ziet een vloerkleed dat hem wel bevalt: bruin-kleurig, dus hij past perfect bij de bank. “Met de hand geweven, dicht en bijzonder hoogpolig” staat er in de omschrijving en “Eersteklas pool van zuivere scheerwol”. Klinkt allemaal heel goed, maar past m.i. toch niet helemaal in ons interieur.

En dus gaat de zoektocht verder; we komen uit bij een ontzettend gaaf, bruin kleed. Ja, weer bruin, omdat die kleur toch het beste past bij de bank, maar dan wel wat stoerder en moderner. Het kleed is een elegant designerkleed met een subtiel randdessin. Door de natuurlijke look en karakteristieke uitstraling is dit kleed uitermate geschikt voor allerlei woonstijlen. We besluiten voor dit kleed te gaan (maat 200×290 CM) en gooien hem in ons digitale winkelmandje. (foto kleed2, zie bijlage)

kleed2Nadat we een account hebben aangemaakt, komen we terecht in het betaalscherm. We kunnen ervoor kiezen om via iDEAL te betalen of door middel van een acceptgiro. Wij kiezen voor iDEAL omdat dit de makkelijkste manier is voor ons. Nu is het wachten op de postbode, die ons het heerlijke vloerkleed binnenkort komt brengen!

Nu we toch lekker bezig zijn, besluiten we ook meteen een leuke zitzak te bestellen voor de kleine man. Kan hij binnenkort heerlijk met zijn blote voetjes op het kleed televisie kijken.

Heb jij ook geen zin meer in koude voeten, wil je je huis een make-over geven of ben je je oude vloerkleed zat? Neem een kijkje op de website van Otto en laat je verbazen!

banner samenwerking

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.