eetkamerIk weet niet hoe het bij jullie thuis gaat (dat lees ik natuurlijk graag hieronder), maar hier in huis worden alle maaltijden (ontbijt, lunch, diner) aan de keukentafel gegeten. Tuurlijk zijn er weleens uitzonderingen, zoals bijvoorbeeld op zaterdagochtend…dan mag Dante zijn broodje op de bank eten, maar ik vind het belangrijk om gezamenlijk aan tafel te eten. Sinds vorig jaar juli wonen we met veel plezier in ons huis en hebben we een nieuwe keukentafel aangeschaft. De stoelen, die hebben we via marktplaats gevonden en opgehaald bij een meneer hier in de buurt. Niet echt stevige stoelen trouwens, want eentje is al niet meer geschikt om op te zitten. Hier staat dan ook regelmatig mijn tas op, want ja, die moet ik toch ook ergens laten. Tijd voor nieuwe stoelen dus….bij ALLEeetkamerstoelen.nl hebben ze een ruim en compleet aanbod.. eventjes verder neuzen dus maar!

“Vier vrienden met een passie voor interieur, meubels en Internet. Dat was het startpunt. Er zijn op het Internet vele leveranciers van eetkamerstoelen met elk hun eigen aanbod, voorwaarden en prijsstellingen. Dat kan beter dachten wij. ALLEeetkamerstoelen.nl is het allesomvattende portaal voor eetkamerstoelen. Inspiratie, gemak, ruime keuzemogelijkheden en altijd de goedkoopste.”

Eten aan tafel is een sociale gebeurtenis én zien eten doet eten, zeker bij kinderen. Er zijn minder prikkels (op de bank voor de televisie is de aandacht vaak niet op het eten gevestigd) en het gezellige praatje is natuurlijk ook erg belangrijk. Samen aan tafel eten versterkt de band tussen alle gezinsleden en zorgt voor een saamhorigheidsgevoel. Daarnaast leren jonge kinderen veel van de gezamenlijke maaltijden zoals het delen van een maaltijd en het wachten op de beurt. Geef de maaltijd een duidelijk begin; start niet als niet iedereen nog aan tafel zit, en wens elkaar een smakelijk eten. Leer de kinderen dat ze moeten wachten tot iedereen klaar is en zorg dat het gezellig is aan tafel. Het is belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan een gesprek, dus bespreek de “lastigere onderwerpen” op een later moment, zonder dat de kinderen erbij zijn. Wachten is natuurlijk wel lastig voor kinderen dus zorg dat ze zich niet gaan vervelen. Je kunt bijvoorbeeld met de kinderen die al klaar zijn een gesprek beginnen over iets wat zij erg leuk vinden. Sluit de maaltijd altijd mét elkaar af en ruim daarna gezamenlijk de tafel af.

“Eén portaal met een ruim en compleet aanbod, altijd de laagste prijs en elke stoel snel & gratis thuis afgeleverd. Wij zorgen voor scherpe afspraken met leveranciers en producenten en stoelen worden doorgaans direct vanuit de fabriek of groothandel bij jou thuis afgeleverd. Lekker makkelijk én lekker goedkoop dus. Nu al omvat ons aanbod honderden soorten stoelen in uiteenlopende kleuren, vormen en stijlen. Het streven voor de toekomst is duidelijk;
ALLE eetkamerstoelen!”

Het is ook erg belangrijk dat je lekker kunt zitten aan tafel, dit zorgt er namelijk voor dat er geen irritaties en vervelende klachten kunnen ontstaan. Omdat je toch al gauw 2 á 3 keer per dag aan tafel zit, is het belangrijk dat je een goede stoel hebt om op te zitten. Onderzoek heeft uitgewezen dat veel lichamelijke klachten worden veroorzaakt door een verkeerde zithouding. Een slechte stoel kan de rug langdurig plaatselijk belasten. Dit kan uiteindelijk behoorlijke klachten veroorzaken, zoals moeite met opstaan, rugklachten, zenuw- of aderbeknellingen, ademhalingsproblemen, trombose, hoofdpijn en kans op een hernia.

“Op ALLEeetkamerstoelen.nl kun je met een gerust hart online winkelen en jouw gewenste eetkamerstoelen bestellen. Het kopen van nieuwe stoelen doe je onder andere veilig en makkelijk met iDEAL of bankoverschrijving. Alles staat bij ons in het teken van een positieve klantervaring! Optimale service, scherpe prijzen en snelle én gratis bezorging van jouw eetkamerstoelen.” 

davisEn wat vinden wij nou mooie stoelen? Niet te klassiek of ouderwets in ieder geval. We zijn een modern gezin en houden van een modern interieur, dus ook in de keuken. Stoelen met wieltjes eronder vind ik geen goed idee met 2 kinderen, dus de stoel moet gewoon stevig op zijn poten staan. Ook vind ik het handig dat we de stoelen op kunnen stapelen, als we bijvoorbeeld de keuken weer eens een keertje heel erg goed moeten dweilen. Ons oog viel vrijwel meteen op de Davis stoel, van het merk LaForma. La Forma staat bekend om trendy meubels met altijd een sterke prijs-kwaliteitsverhouding. Dat geldt ook voor deze Davis eettafel stoel. Een pure kwaliteitsstoel tegen een schappelijke prijs. “Deze hippe stoel is gemaakt van PU-kunstleder. Dit is een duurzaam, slijtvast en volledig onderhoudsvrij materiaal. Lekker gemakkelijk schoon te maken ook, een vochtige doek voldoet. Ideaal dus voor in een druk gezinshuis of intensief gebruik aan de vergadertafel of kantine. De zitting rust op stevige stoelpoten van verchroomd staal. Nog een praktisch voordeel van de Davis stoel; ze zijn stapelbaar en dus gemakkelijk op te bergen als daar behoefte naar is.”

Neem snel een kijkje op https://www.alleeetkamerstoelen.nl/ en geeft je keuken of eetkamer een upgrade!

banner samenwerking

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.