De Pura rietjesfles wordt gebruikt door onze jongste zoon van bijna 5,5 jaar. Omdat hij ASS heeft, is het drinken uit een gewone beker op dit moment nog wat lastig voor hem. Gelukkig is een rietjesbeker wel altijd een succes en zijn we erg blij dat we dit mooie exemplaar hebben gekregen om te testen. Normaal gesproken drinkt hij uit een rietjesbeker van de HEMA, dus dit is wel eventjes een wat luxere variant. 

Handig om mee te nemen

Wij hebben de Pura rietjesfles met grijze sleeve al een aantal keren meegenomen naar de speeltuin. Omdat hij gemaakt is van RVS, blijft het drinken wat erin zit een stuk langer koel. De fles is goed dicht te draaien en de dop die erop zit zorgt ervoor dat alles in de beker blijft, ook tijden het vervoeren in een tas. Onze kleine man is er erg blij mee en kiest nu standaard deze beker uit, als hij van ons een beker moet gaan pakken. Over een tijdje gaan we het eens zonder rietje proberen…kijken of dat goed werkt voor hem.

100% plasticvrij en NONToxic gecertificeerd

Deze award-winning RVS rietjesfles is dé perfecte drinkfles voor baby’s en 100% plastic-vrij! De fles is plasticvrij en daarom veilig, milieuvriendelijk en bovenal praktisch. De top is verwisselbaar waardoor de fles op verschillende manieren kan worden gebruikt. Zo kan de fles meegroeien van rietjesbeker naar tuitbeker en sportfles. Pura is als enige ter wereld NONToxic gecertificeerd door MadeSafe.org.

Rietje gemaakt van 100% medische kwaliteit silicone

Het was best een klusje voor het Pura designteam om een rietje te maken zonder dat er plastic in zit. Het is ze toch gelukt! Het uiteindelijke rietje is gemaakt van 100% medische kwaliteit silicone en bestaat uit 2 delen; een mondstuk en een recht rietje dat tot onderin de fles komt. Hierdoor kunnen kinderen op twee manieren drinken: met het rietje kan gedronken worden door de fles rechtop te houden, het rietje kan echter ook verwijderd worden waardoor alleen het mondstuk overblijft, dan kan gedronken worden door de fles schuin te gebruiken.

Gemakkelijk te reinigen

Alle onderdelen van de Pura flessen (en accessoires) zijn vaatwasmachinebestendig en kunnen in de magnetron worden gesteriliseerd. Je kunt alles ook gewoon met de hand wassen, maar doe dit dan wel met een milde zeep en een fles- en speenborstel. Vermijd het gebruik van harde schoonmaakmiddelen want deze kunnen de silicone delen aantasten. Wil je met de hand steriliseren, dan leg je de fles en accessoires 5-10 minuten in gekookt water, nadat de pan van het vuur is gehaald en het water niet meer actief kookt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.