Ga je liever naar de winkel of koop je alle schoolspullen online? Je hebt verschillende mogelijkheden en daarom is het goed dat je je er op voorbereid. We hebben een paar tips voor je om het één en ander aan te schaffen. Het enige wat je hoeft te doen is alles op je gemak doornemen en dan kun jij met een gerust hart mooie spullen kopen voor het nieuwe schooljaar.

Tips voor het kopen van schoolspullen

We hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet:

 • Gebruik de checklist, zo weet je welke spullen je nodig hebt en of je alles hebt ingekocht.
 • Vink af wat je hebt gekocht, hierdoor zie je wat je nog nodig hebt.
 • Vergelijk de prijzen met elkaar, zo kan er misschien nog wat bespaard worden. Kwaliteit hoeft namelijk niet altijd het meeste te kosten.
 • Een merk hoeft niet altijd beter te zijn, bekijk daarom wat er allemaal te koop is voordat je zomaar iets kiest. 
 • Houd je budget goed in de gaten, dan zorg je dat je nooit over je prijs heen gaat. Een nieuw schooljaar met nieuwe spullen kost altijd geld, maar zorg dat je kiest voor kwaliteit. Hierdoor heb je er het hele jaar gemak van. 
 • Bekijk of dat er interessante aanbiedingen zijn om geld te kunnen besparen. Deze zijn er regelmatig en zeker wanneer het nieuwe schooljaar er aan komt. 

Voordelen online bestellen

Er zijn diverse voordelen als je kiest voor een online webwinkel. Denk hierbij aan de webwinkel Van Dijk.

 • Een eigen account, snel inloggen en alles bekijken. Zo heb je je gegevens altijd bij de hand als je nog eens na wilt kijken wat je bijvoorbeeld hebt besteld. Ideaal als je bijvoorbeeld later het jaar nog eens wat extra wilt bestellen.
 • Toegang tot digitaal lesmateriaal, wat je nog meer kansen geeft om te oefenen bijvoorbeeld.
 • Alle schoolspullen zijn er te koop, dus één vaste plaats waar je alles kunt aanschaffen.
 • Leermiddelen worden je er ook volop aangeboden.
 • Goede bereikbare klantenservice. Ideaal voor wanneer je vragen hebt en zorgeloos wilt shoppen.

Online schoolspullen bekijken

Je hebt de mogelijkheid om bij Vandijk online je spullen te bekijken. Je bent nog maar een paar klikken verwijderd om alles eenvoudig te bestellen. Maar voordat je die keuze maakt is het goed om het aanbod te bekijken en naast jouw checklist te houden van hetgeen wat je allemaal nodig hebt. Dit is per leerjaar anders, dus krijg je ook ieder jaar weer een nieuwe lijst met spullen die je nodig hebt.

Vandaag nog jouw schoolbenodigdheden bestellen?

Vandaag is de dag dat je je schoolspullen kunt kopen. Gebruik deze kans dan ook om je goed te oriënteren en dan ga jij een leuk schooljaar tegemoet! Iedere dag weer met plezier naar school en dat kan alleen maar als jij de leukste spullen hebt die aan je wensen voldoen. 

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.