Op 20 november 2012 is KiDDoWz gestart, voornamelijk als tijdverdrijf. Toentertijd was ik een alleenstaande moeder en zocht ik iets om te doen, als Dante in bed lag 's avonds. Inmiddels is KiDDoWz uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf! Deze hele week vier ik mijn 5 jarig jubileum. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de afgelopen jaren! Ook gaat mij dank uit naar Annemarel en de andere gastbloggers, die regelmatig met veel plezier schrijven voor KiDDoWz.net :) 
Liefs, Amanda

En toen waren we alweer toe aan de derde #KiDDoWz5jaar actie, deze keer in samenwerking met Kijk Mijne!

Op zoek naar een écht origineel kraamcadeau voor een geboorte van een baby of kindercadeau met naam of foto? Dan ben je bij Kijk Mijne aan het juiste adres. Gegarandeerd een vrolijk en uniek cadeau waarmee jij voor de dag kunt komen!

WINNEN!
Wij mogen van Kijk Mijne iemand blij maken met een gepersonaliseerde romper, een mutsje en een geboortebordje! Voor wie doe jij mee? Laat hieronder je reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!

31 thoughts on “#KiDDoWz5jaar: Kijk Mijne

  1. Owwww wauw wat een leuke actie. Ik doe heel graag mee. 10 december wordt mijn lieve nichtje verwacht. Het eerste kindje van mijn zusje. Ik kan niet wachten! Ik ben dol op gepersonaliseerde cadeautjes, dit zou ze vast en zeker top vinden!

  2. Wat schattig, daar doe ik aan mee, voor mijn nichtje, die kortgeleden voor het eerst oma is geworden van een kleinzoon. Haar zoon kan ik hier heel blij mee maken. GRaag waag ik een kansje

  3. Wat een leuke webshop zeg, ik kende hem nog niet, dankjewel! Ik doe graag mee voor mijn beste vriendinnetje, die in januari is uitgerekend van haar eerste kindje

  4. Ik zou ook graag aan deze actie mee willen doen alleen moeten wij nog even wachten op ons zoontje want hij wordt in April verwacht 🙂

  5. Super leuk! Mijn broer en zijn vrouw zijn twee weken geleden voor het eerst ouders geworden. Dus mocht ik winnen, dan zou ik het hun cadeau doen.

  6. Proficiat met het jubileum, ik doe met liefde mee voor onze dochter, die in september ons een kleindochter heeft geschonken.

  7. Leuk! Ik doe mee voor mijn vriendin die bevalt eind december van haar eerste dochtertje! Ik ben hard op zoek naar een geweldig kraamcadeau, maar wat is er nu leuker dan een gepersonaliseerd cadeau?

  8. Yaaay! Hartelijk Gefeliciteerd met je 5-jarige jubileum Amanda! Ahhh wat lief zeg! Super leuk dat je deze zelf kunt ontwerpen bij Kijk Mijne. Ik maak Dolgraag een kansje voor mijn lieve neefje/ nichtje op komst! ? Zou echt een Waanzinnig leuk kraamcadeau zijn! ? Bedankt voor de Gave Kans! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.