col1Een neus voor mooie merken, dat heeft agentschap Mrs Jansen zonder enige vorm van twijfel! Het Deense merk Done by Deer past helemaal binnen dit plaatje. Mrs Jansen presenteert de nieuwe collectie van Done by Deer, een serie producten waar je hebberig van wordt. Denk grafisch, denk onderscheidend, denk lifestyle voor baby’s en peuters, denk Done by Deer!

Done by Deer brengt unieke ideeën, inspiratie en tips voor een stijlvol leven met kinderen. Ieder product combineert innovatief veiligheid, design en gedurfde kleuren met een duidelijke referentie naar het Scandinavische leven. Het merk vertedert zonder tuttig te zijn, is het lief en stoer tegelijk. Het biedt speelgoed en accessoires die je na gebruik niet wilt opbergen, sterker nog; het verdient een prominente plek in huis!

Nieuwe collectie kinderkamer
Met de producten uit de nieuwe collectie van Done by Deer kun je weer heerlijk mix en matchen en richt je op originele wijze de baby- of kinderkamer in. Denk aan de 3D-mobiel voor boven het bedje of de muziekneushoorn om heerlijk mee te knuffelen. Maak het bedje op met beddengoed uit de Zoopreme of Contour-lijn. Of kies voor het wat neutralere Candyfloss. Allemaal even oogstrelend en mooi in eenvoud. Alle bekende dieren van Done by Deer zijn wederom terug te vinden bij de nieuwe producten. Denk aan de Swaddle doeken, de aankleedkussen hoezen en zelfs het voedingskussen sluit perfect aan op deze stijl. Nieuw is ook het babynestje waar je je kindje overal en altijd veilig kunt laten slapen.

col2Nieuwe collectie keukengerei

Ook in de keuken kun je genieten van Done by Deer. Want wat te denken van het kinderservies dat je zonder problemen in een serviesrek tentoon kunt stellen. Je blijft er naar kijken! De grappig getekende diertjes en eenvoud van kleuren: de complete lijn van Done by Deer is doorgevoerd op het keukenservies. Denk aan borden, schaaltjes, tuitbekers, lepeltjes en zelfs een complete cadeau set. Erg leuk om te krijgen, maar ook heel geschikt om te geven als kraamcadeau!

Verkrijgbaar bij…

De producten van Done by Deer zijn onder andere verkrijgbaar bij webwinkel De Kleine Generatie. Kijk voor meer verkoopadressen op de website www.mrsjansen.nl. Alle producten van Done by Deer zijn 100% verantwoord, getest en volgens alle Europese veiligheidsstandaarden geschikt geacht.

Over Mrs Jansen

Mrs Jansen vertegenwoordigt mooie (kinder)lifestyle- en interieurmerken uit diverse Europese landen. Denk hierbij aan de merken Done by Deer, Roommate en Carrots & Peas. Merken worden geselecteerd op originaliteit, creativiteit en kwaliteit en zijn hierdoor onderscheidend voor retailers die iets unieks en bijzonders willen toevoegen aan hun assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.