slofje1Handgemaakte en gepersonaliseerde items, ik ben er dol op! Want laten we eerlijk zijn, als er speciaal voor jou (of de kids) iets gemaakt wordt, dat is toch het einde? Zo ontving ik een aantal dagen geleden een pakketje met daarin, ja echt waar, ontzettend lieve, mooie, schattige, handgemaakte slofjes, voor mijn kleine meisje! We trotseerden de kou en gingen lekker wandelen. Kleine meid in de draagdoek, muts op en de nieuwe sloffen aan!

De slofjes zijn heerlijk zacht, je zou denken dat het kriebelt, maar dat is dus niet het geval! De slofjes zitten kwalitatief goed in elkaar en passen goed. Je kunt er echt aan af zien dat ze met veel liefde, vakmanschap en zorgzaamheid gemaakt zijn. Wel merkte ik dat de slofjes zonder sokjes minder goed blijven zitten. Dit komt bij mijn dochter omdat haar beentjes nog net iets te slank zijn voor het klittenbandje dat aan het schoentje vast zit. Wellicht is het een idee om het klittenband iets langer te maken, zodat het goed sluit om de beentjes van de wat dunnere baby’s.

Ik krijg ontzettend veel positieve reacties van de mensen om mij heen. De slofjes zien er ontzettend lief en zacht uit, maar zeker ook stoer. De naam van mijn dochter op de slofjes maakt het helemaal af! De slofjes zijn Handmade by Marg, de eigenaresse van My1styear.nl.

Je kunt bij My1styear.nl voor nog veel meer mooie dingen terecht, zoals bijvoorbeeld luieretuis, ledikantdekentjes slofje2en zelfs kerstjurkjes. Omdat ze continu op zoek zijn naar nieuwe ideeën, staan ze altijd open voor tips en suggesties. Als je dus zelf een idee hebt, kun je dit altijd bij ze neer leggen en dan samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Volg  My1styear.nl op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

/Mirjam

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.