ananasOhhhhhh, Kian is echt om op te (vr)eten! En al helemaal als ‘ie stoer gekleed is! SixTwenty5 stuurde ons ontzettend leuke items toe, waarvan ik in dit blog één outfitje ga bespreken. De andere volgt dus binnenkort!

Uit de Black & white collectie ontvingen we een ontzetten schattig broekje met bijpassende beanie. Omdat het de laatste dagen zo warm was, wilde ik het Kian niet aan doen, om hem een mutsje op te zetten. Vandaag was het dan zover, buiten koud en binnen weer de normale temperatuur.

collageananasIk vond het wel eventjes spannend, want hoe zou hij reageren als ik iets op zijn hoofd zou zetten. Nou, hij reageerde niet eens en gaf me een brede lach….gelukkig! En oh, wat staat het hem schattig!

Het printje is werkelijk waar fantastisch; ananassen…hoe verzin je het?! De kleding is keurig afgewerkt en voorzien van een merkje. De stof voelt heerlijk aan en zit naar mijn idee niet te warm en niet te koud. Leuk detail vind ik dat het broekje zakken heeft…kan hij toch mooi zijn mobiel meenemen als hij op stap gaat!

“Het 6:25-concept voor kleding is simpel: jij kiest je favoriete printje en het kledingstuk dat je wilt, en ik zorg dat het jouw kant op komt. Zo ben je er zeker van dat je een one-of-a-kind kledingstuk hebt dat volledig naar jouw smaak is. En om ook je kindje blij te maken, werk ik alleen met fijne, zachte materialen die meestal GOTS/OEKO-TEX gecertificeerd zijn. De overige items die ik aanbied zijn niet zelf samen te stellen maar bestel je gewoon zoals ze op de website staan. Ik sta natuurlijk altijd open voor jouw ideeën, dus mail me gerust! Dat kan via het Contact-formulier op mijn webpagina. Ik streef ernaar om je item binnen 14 werkdagen na bestellen naar je op te sturen. Dat betekent dat je even moet wachten, maar geloof me: het is het wachten waard.”

Binnenkort dus het volgende outfitje….! Neem ondertussen alvast eventjes een kijkje op http://www.sixtwenty5.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.