Deze lente kunnen we dankzij Saucony meer dan alleen ons hoofd koel houden. De twee nieuwe collecties van de lente zorgen namelijk dat renners fris en koel kunnen blijven. De collecties SPEED OF LITE en FREEDOM laten renners weer ademen! En bij een goede set hoort natuurlijk ook een matching paar sportschoenen uit de Saucony Spring Summer 2015 ISO collectie.
sac1

FREEDOM
De FREEDOM collectie van Saucony is een zeer modieuze collectie van ultra lichte tops, ontwikkelt in samenwerking met het Saucony Human Performance en Innovation Lab. De FREEDOM collectie is voorzien van zeer ademende VENTLITE mesh panelen die strategisch geplaatst zijn op plaatsen waar het lichaam veel transpireert. Deze panelen transporteren het zweet van de huid en laten lucht circuleren om de loper koel en droog te houden in warme omstandigheden. Dus, leg afstanden af, van een korte sprint naar een lange ren, wat houd je nog tegen nu je in FREEDOM kunt rennen?
sac2

SPEED OF LITE
De SPEED OF LITE collectie is een technisch zeer hoogwaardige lijn van kleding en accessoires. Deze collectie is een combinatie van de meest geavanceerde technieken en lichtste, innovatieve materialen. De items zijn voorzien van VENTLITE mesh panelen en ademende materialen die verrijkt zijn met antibacterieel X-STATIC XT2 voor permanente bescherming tegen vieze geurtjes. Zo blijft de loper koel, droog en fris! Ga met deze collectie sneller vooruit, sneller dan de SPEED OF LITE.
sac3

Mix & Match
Wil je helemaal on trend op de tracks lopen? Combineer dan de FREEDOM en SPEED OF LITE collecties met overige artikelen van Saucony om je outfit compleet te maken!
sac4

ISO-serie
Saucony maakt je hardloopset compleet met de ISO-serie, zodat je een volledige hardloopervaring kunt ondergaan. Saucony creëert voor renners een ultieme sensatie met Triumph, Hurricane en Zealot. Deze modellen bieden onder andere langdurige demping dankzij de PWRGRD+ technologie en extra ondersteuning en stabiliteit door het speciaal ontworpen ISOFIT zadel. De Zealot, de lichtste variant van deze drie, is met zijn 235 gram een hardloopschoen die vele renners zullen waarderen.
sac5

Over Saucony
Saucony is een Amerikaans merk dat zich sinds de jaren ’70 exclusief op running richt. Door deze jarenlange focus weet Saucony wat lopers willen, hardlopen staat binnen het gehele bedrijf centraal. Alle werknemers zijn hardlopers en dit enthousiasme vind je terug in de producten. Saucony streeft er naar het beste runningmerk te zijn. Ondanks de toegepaste vooruitstrevende technieken blijft Saucony steeds op zoek naar innovatie. Wolverine Worldwide verzorgt de distributie en marketing in de Benelux voor Saucony. Saucony is verkrijgbaar in de hardloopspeciaalzaak en betere algemene sportzaken. Voor meer informatie en verkoopadressen: saucony.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.