jumo1Okay, laten we er gewoon even vanuit gaan, dat de afgelopen twee vrijdagen geen uitzondering waren qua weer. De zomer moet nu toch eindelijk weleens beginnen. Reden genoeg, voor mij althans, om op jacht te gaan naar wat leuke zomer-outfits. Ik heb mijn zinnen gezet, op het vinden van een leuke jumpsuit, die me gewoon staat, ondanks mijn korte beentjes en wat vollere figuur.

Voordat we op vakantie naar Turkije, ben ik al begonnen met mijn zoektocht naar een leuke jumpsuit. Waarschijnlijk was ik net te vroeg, want er was dus echt niks te vinden in de fysieke winkels hier in het dorp. Op internet heb ik toen eigenlijk niet gekeken, want ik dacht bij mezelf: “komt later wel, joh”. Nu ik weer terug ben en de rust een beetje wedergekeerd is, heb ik mijn zoektocht weer opgepakt, maar deze keer dus gewoon online.

Ik moet eerlijk bekennen, dat ik dol ben op zwart en dat eigenlijk zo’n beetje mijn hele garderobe uit deze kleur (ik weet het, zwart is geen kleur) bestaat. Toch stap ik steeds vaker uit mijn comfort-zone en draag ik nu regelmatig een kleurtje. Van mezelf moest ik dus op zoek naar een zomerse jumpsuit mét een kleurtje. O ja…enne, graag eentje die niet te lang is en niet te kort.

Korte broeken/jurkjes draag ik eigenlijk helemaal niet, hoewel ik op vakantie ook hiermee buiten mijn comfort-zone getreden ben. En ja, met melkflessen uiteraard, want mijn benen worden echt never-nooit bruin (alleen maar rood dus). Ik kwam uiteindelijk weer uit bij een webshop, waar ik al eerder geshopt heb. De vorige keer dat ik daar bestelde, is heel erg goed bevallen. Ik heb toen geshopt voor de kleine man, maar dat hadden jullie vast al wel een keer gelezen toch? Prettig vind ik ook, dat de prijzen niet zo heel erg hoog zijn. Betaalbare mode dus, voor iedereen!

Een keus maken is voor mij jumo2niet altijd even makkelijk, zeker niet als het op kleding aan komt. Eigenlijk koop ik ook bijna nooit iets voor mezelf. Uiteindelijk kies ik voor een lange én een korte jumpsuit. Mocht de jumpsuit toch te lang zijn voor mijn korte beentjes, dan kan ik altijd nog overwegen om hem een beetje in te nemen aan de onderkant. Ik kies voor de kleur groen! Dat is best een stap voor mij, maar ik doe het toch. De lange jumpsuit is een stuk feller qua kleur dan de korte, maar ik vind ze allebei superleuk! Laat de zomer maar komen!

Ben jij ook op zoek naar een mooie, zomerse, kwalitatief goede jumpsuit (of iets anders)? Neem dan zeker weten hier een kijkje! O ja, hou je portemonnee in de gaten….het geld vliegt eruit als je niet op let.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.