pin1De bijpassende foto laat me gelukkig een beetje zien wat ik kan verwachten, geen idee heb ik nog wat ik er echt mee kan. Gelukkig staat op de website van Goudhaartje, een duidelijke uitleg wat je met de haarspiralen kunt doen.

Met deze set van 2 haarspiralen kun je je haar gemakkelijk opsteken. Draai ze bijvoorbeeld in een knot: draai 1 haarspiraal in de bovenzijde en 1 aan de onderzijde en klaar! Deze haarspiralen zijn ook wel bekend als ‘spin pins’. Wil je zien hoe het werkt? Bekijk dan het filmpje waarin je kunt zien hoe je twee verschillende haarstijlen maakt met de spin pins.

pin3Spin pins zijn ideaal om je haar snel en gemakkelijk op te steken. Je hebt er maar 2 van nodig en verder geen elastiekjes of haarschuifjes. In dit filmpje 2 haarstijlen die je met de spin pins kunt maken. Dat ziet er wel erg makkelijk uit, maar zou het mij ook lukken? Ik neem de proef op de som en bestel 3 setjes van 2 spiralen (dochterlief heeft lange en dikke haren en wil niet 2 keer moeten wachten). Een paar dagen later levert de postbode netjes het pakje en kan ik aan de slag. Mijn oudste dochter met dikke haren mag haar haren kammen en daarna plaats nemen op een stoel. Vervolgens maak ik de creaties na die ze op het filmpje laten zien. Dat gaat best handig! Ze zijn vrij stevig en kunnen tegen een stootje. Doordat de haren ook tot aan het einde van de spin pins, zitten oogt het alleen anders dan wanneer je ze zonder haren ziet. We maken meerdere kapsels en halen ze ook net zo makkelijk weer uit de haren. De klemmetjes die we eerst gebruikten zijn bij deze verleden tijd want met de spin pins heb ik ook het gevoel dat de haren veel steviger vast zitten. Dochter kreeg een springtouw en mocht in de woonkamer even helemaal los gaan. Na een half uur wild doen met elkaar komen wij tot de conclusie: GESLAAGD!pin2

Wilt u deze spin pins / haarspiralen ook voor uw dochter (of uzelf) bestel ze dan via deze link!

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.