adam3Adam is de grootste multibrandstoreketen van Nederland.  Wat Adam zo uniek maakt zijn de vele top merken onder één dak! Daarnaast staat persoonlijke service en deskundig advies hoog in het vaandel bij Adam waarbij het winkelgenot van de klant centraal staat. Dat begint bij een sfeervolle winkel waar het prettig vertoeven is en het houdt pas op als de ervaren en deskundige medewerkers zeker weten dat je helemaal tevreden bent. Tevens is er de  Adam e-store waar je terecht kunt voor alle merken die verkocht worden binnen de multibrandketen Adam.

Omdat het bijna Vaderdag is, kreeg vriendlief de kans van Adam, om iets leuks voor zichzelf uit te zoeken. De fysieke Adam winkel in Hilversum heeft hij al meerdere malen bezocht en wat ze verkopen, pas helemaal in zijn straatje. Omdat hij laatst een aantal oude T-shirts heeft weggedaan, vond hij het een goed idee om online eens te gaan zoeken. We hebben best een druk leven en hoe prettig is het dan, dat je op je eigen tijd (24/7) lekker kunt shoppen?!

adam1Een standaard t-shirt zonder print is aan hem niet besteed, dus hij ging op zoek naar iets unieks. Zijn oog viel vrijwel direct op één van de mooie heren t-shirtsDe opvallende print past helemaal bij hem. Het t-shirt heeft een ronde hals en is van 100% katoen. Met dit shirt zet je gewoon een statement, want er zijn niet zo heel veel mensen die kiezen voor zo een “drukke” print. Klikken en bestellen dus maar! Na een snelle levering, is het shirt eerst in de wasmachine geweest en de dag erna werd hij meteen aangetrokken. De perfecte pasvorm valt ook direct op….een hele blije man dus hier in huis!

adam2Ook koos meneer ervoor om wat boxershorts te bestellen van Tommy Hilfiger. Er konden dus ook een aantal oude (en soms versleten) boxershorts de deur uit. De boxershorts zijn gemaakt van stretch en zitten heerlijk. Natuurlijk betaal je iets meer, maar de kwaliteit is aanzienlijk beter dan goedkopere boxershorts. Voorlopig kan hij in ieder geval weer eventjes vooruit, de wasmachine draait hier tenslotte toch iedere dag!

ADAM e-store hanteert geen verzendkosten op al uw bestellingen, daarnaast is ophalen in één van de 46 ADAM Brandstores ook gratis!

Shoppen doe je hier: http://www.adam.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.