De badpakken van tegenwoordig maken een behoorlijke inhaalslag. Bikini’s zijn lang niet altijd meer de eerste keus bij de moderne vrouw. Badpakken zijn tegenwoordig heel elegant en door het aanbod van veel verschillende modellen, is er voor elke vrouw wel iets geschiktst. Daarnaast zijn badpakken geschikt voor iedere leeftijd. Ben jij al op de hoogte van de laatste trends? Ik heb mezelf ondergedompeld in het assortiment van OTTO…

Nieuwe strandmode

De nieuwste zwemkleding is eleganter en mooier dan ooit. Waar vroeger het badpak alleen maar werd gedragen door de oudere vrouw, is het nu geschikt voor alle leeftijden. Verder is een badpak ook nog eens geschikt voor verschillende figuren. Lees snel verder over de trends van deze zomer en bestel dit jaar eens een badpak in plaats van een bikini. Deze week (week 24) krijg je bij OTTO trouwens ook een hele fijne korting van 20% op alle bad- en strandmode!

Laat je vrouwelijke vormen zien

De meeste zwemkleding verhult niet veel van je vormen, maar met een mooi uitgesneden badpak accentueer je juist wel je prachtige vrouwelijke rondingen. Ze zijn er niet voor niets, ze mogen gezien worden. Dit is helemaal het geval in de zomermaanden. Er zijn natuurlijk verschillende modellen waar je uit kan kiezen; misschien vind je het prettig om wat meer bloot te laten zien, dan is een uitgesneden badpak wellicht de juiste keus voor jou. Wil je iets meer verhullend, kies dan voor een badpak wat wat hoger valt, ook bij je borsten.

De leukste printjes

Printjes die dit jaar terugkomen zijn stippen maar ook luipaard printjes en strepen. Voor vrouwen die op de hoogte zijn van de laatste trends en het heerlijk vinden om op te vallen is dit een geweldige trend. De opvallende printjes op je zwemkleding laten je net even wat meer opvallen.

One shoulder

Dit seizoen is er zelfs een one shoulder element in de trends verwerkt. Dit maakt het nog wat specialer om dit te dragen bij het zwembad. Op een elegante manier laat je één blote schouder zien terwijl je badpak wel netjes op zijn plek blijft zitten.

Asymmetrische vormen

De nieuwste badpakken maken gebruik van speelse asymmetrische vormen. Door deze vormen zijn er verschillende vormen terug te vinden in je badpak. Dit maakt je zwemkleding net even wat specialer en opvallender.

Strapless zwemkleding

Wil je graag je schouders laten mee kleuren als je aan het zonnen bent? Hoe fijn is een strapless badpak dan. Dit badpak is helemaal geschikt voor vrouwen die smalle schouders hebben, door dit badpak lijken je schouders namelijk optisch breder. Dit badpak staat geweldig bij dames met een peerfiguur.

Beeld: OTTO.nl
bannertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.