On the go? Vrouwelijk en elegant voelen? Of gewoon de hele dag op kantoor en op zoek naar comfort? Waar vind je nu de perfecte figure camouflaging, but figure hugging broek? Ver hoef je niet meer te zoeken – HEMA introduceert een nieuwe innovatieve jeans-collectie: de shaping skinny van duurzaam katoen. Een jeans voor iedereen.

  • Stretch stof zorgt voor een nauwsluitende en flatteuze pasvorm;
  • Gelifte billen, geaccentueerde rondingen én optimale ondersteuning door hogere taille en een nieuw ontwerp;
  • De shaping skinny verstevigt en zorgt voor het afvlakken van de buik;
  • De jeans is geschikt voor ieder lichaamsvorm voor een betaalbare prijs.

HEMA introduceert de nieuwe innoverende shaping skinny jeans, een jeans die iedereen goed staat. De collectie is onder andere gemaakt van duurzaam katoen. De shaping skinny wordt gekenmerkt door de bijzonder nauwsluitende pasvorm dat mogelijk wordt gemaakt door de stretch stof. Hierdoor wordt je lichaam optimaal ondersteund, je billen optisch gelift en vrouwelijke rondingen geaccentueerd. De jeans is geschikt voor iedere lichaamsvorm en voor een betaalbare prijs.

De jeans hebben een geronde naad op de achterkant voor een extra shape en coupenaad onder de achterzak voor een flatteuze, ronde shape met liftend effect. HEMA heeft daarnaast ook gedacht aan de stevigheid van de jeans. De shapping skinny heeft een hogere taille en de voering van de zakken zijn schuin van draad geknipt, een complexe techniek die zorgt voor een geoptimaliseerde pasvorm. Doordat de broeken zo zijn ontworpen, ontstaat ‘extra rek’ en dus een aangenaam draaggevoel. Nog een voordeel: de voering van de broekzakken op de voorkant is meegestikt in de naad van de ritssluiting. Het gevolg? Extra versteviging en het afvlakken van de buik.

De shaping skinny is verkrijgbaar voor €30,- in alle HEMA-winkels en online in de kleuren blauw en grijs. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.