kixxOkay, laat ik eerlijk zijn: eigenlijk ben ik hier in huis degene die “bepaald” wat Kian en Dante voor kleding dragen. Mijn partner vond het tijd dat hij een keertje kleding voor Kian uit mocht kiezen! KIXX ONLINE gaf ons een leuk shoptegoed en we klommen samen achter de PC (ik wilde toch wel graag zien wat er uitgekozen zou worden, haha).

Mijn vriend houdt totaal niet van ruitjes, bij zichzelf niet en ook niet bij onze kleine jongen. Toch hangt zijn kast vol met ruitjes overhemden, gewoon omdat ik dat zo schattig vind staan. Anyway…deze keer geen ruitjes…jammer!

nameitName It heeft altijd zulke schattige en stoere shirtjes…dus naar dat merk keken we het eerste. Het shirtje met daarop “BOY” viel als eerste op. Niet dat mensen twijfelen of Kian een jongen of een meisje is hoor…gelukkig niet! Het shirtje oogt gewoon stoer en past helemaal bij onze smaak (ja echt, ook bij die van mij).

Oja…en toen door naar het mooie merk Z8! Oz8polo man, wat ben ik verliefd op deze mooie kleertjes! Helaas, niet mijn beurt om te kiezen, dus heel hard duimen dat er iets ontzettends gaafs in het winkelwagentje zou belanden. O yeah! Hij klikt meteen op het poloshirt waar mijn oog ook op gevallen was! Het lijkt er toch op, dat hij stiekem dezelfde smaak heeft als ik. Tot nu althans! Enne toegeven, ho maar!

haaiEn weer door…Claesen’s is aan de beurt. Daar hebben we al eerder een pyjama van gehad voor Kian, vandaar dat dit merk schreeuwde om bekeken te worden! Een shirt met een haai, daar valt de keuze op. Ik vind het wel grappig, maar het zou niet mijn eerste keus zijn. Toch ben ik daar later op teruggekomen, want de print is dus echt ontzettend gaaf en de kwaliteit van het shirt is fantastisch (zelfs ik kan me ergens op verkijken dus *wink*).

Het tegoed is nog steeds niet op, dus we nemen nog een kijkje bij de collectie van smallSmall Rags! He-le-maal míjn ding…en hopelijk ook die van hem! Een oranje shirt trekt zijn aandacht. Er staat een geborduurd gezichtje op…een grappig gezichtje ook nog! Ik zie dat meneer de juiste maat aanklikt en hem vervolgens in het wagentje mikt (Jeeej!).

bonnieOhw, hij is er ineens toch klaar mee…en ik zie stiekem dat er nog wat shoptegoed over is. Jullie raden het vast al.. daar heb ik sokjes voor besteld. Sokjes mét het printje dat hij zo fantastisch vindt (ahum!). Het merk heet Bonnie Doon…en je hebt ze bijvoorbeeld ook nog met sterren!
KIXX ONLINE – https://www.kixx-online.nl

 

 

2 thoughts on “KIXX ONLINE

  1. Wat een gaaf t-shirt met de haai! Stoer, spannend en supermooie kleuren! Ik hou zelf van een mix van tweedehands, basic en ‘bijzonder’. Ik laat Mila ook rustig een zwart vestje aandoen, of een zwart jurkje (wel in een mix met kleurtjes, dat dan weer wel). Zwart is misschien niet een gebruikelijke kleur voor een kleuter, maar ze vindt het wel ook mooi. Dus waarom niet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.