es1Als je, net zoals ik, dol bent op mooie en vernieuwende kindermode, dan raak je nooit echt uitgekeken. Wel zit er uiteraardes2 een groot verschil en prijs en kwaliteit. De echt hele dure merkkleding sla ik meestal over, want het is tenslotte mijn kleine mannetje die deze kleding gaat dragen. En kleine mannetjes, die houden geen rekening met wat ze aan hebben. Zo heb ik laatst weer een paar schoenen weggegooid, die van ellende uit elkaar vielen. Ook moet ik met grote regelmaat op pad voor nieuwe broeken. Ik weet niet hoe hij het voor elkaar krijgt: in elke broek zit een gat, op zijn linkerknie en dan ook nog eens exact op dezelfde plek. Herkenbaar, mama’s? 

es3Om nog eventjes door te gaan over merkkleding: dit hoeft echt niet altijd heel duur te zijn. Het is algemeen bekend dat je toch voor het merkje betaald en dat de kwaliteit wel goed is, maar echt niet altijd beter dan de iets minder dure kleding. Ik ging op zoek naar nieuwe outfits voor het voorjaar. Als je naar buiten kijkt geloof je het misschien nog niet, maar over een aantal maanden is het alweer een stuk aangenamer buiten. De dikke truien kun je dan dus weer in de kast opbergen en de winterjas ook. Verder met mijn speurtocht dus! Ik hou van kleur en grappige printjes en mijn kleine mannetje ook. Ineens kom ik terecht bij de Kindermode van Esprit. Ik ken dit merk natuurlijk wel, maar ik had me er nog nooit eerder in verdiept. es4

De collectie is erg uitgebreid, je kunt er namelijk terecht voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 14 jaar. Aangezien mijn kleine jongen 6 jaar is, zit ik dus helemaal goed. Eventjes verder speuren dus. Ik zie vrolijke kleuren en leuke prints, helemaal mijn ding dus (en dat van hem). De prijzen zijn zeer acceptabel en via de webshop kun je heel makkelijk bestellen. Zelfs voor schoenen en horloges kun je er terecht, oppassen dus, dat ik niet teveel ga bestellen.

Ik weet mezelf (redelijk) in te houden en bestel uiteindelijk 3 t-shirts en een leuke jeans (zie foto’s). Loopt hij er in ieder geval weer netjes bij het komende voorjaar. Ga jij ook overstag? Ik zou in ieder geval een kijkje gaan nemen!

banner samenwerking

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.