imageOnderkleertjes is een webshop die gespecialiseerd is in, zoals de naam al doet vermoeden, onderkleding én jumpsuits. Maar ook leuke en bijpassende basics zoals mutsjes en dekens.image

Op de site klik je makkelijk op “jongen” of “meisje” en tadaaaa: allerlei moois verschijnt op je scherm. Aangezien ik in het bezit ben van een kleuterdochter en een dreumeszoon, kan ik fijn snuffelen bij beiden categorieën.

Ik begon bij de categorie “meisje.” Ik zie mooie hipsters, schattige hemdjes, zachte pyjamas en heerlijke jumpsuits voorbij komen. En… tenminste eens niet het geijkte wat de winkels allemaal aanbieden! Je kan er voor kiezen om alles te bekijken, of om te klikken op de diverse verschillende categorieën, handig met zoeken!
Mijn kleuterdochter heeft dringend hemdjes nodig, dus klikte ik op de categorie “hemdjes en broekjes.” Ik vond een heerlijk stoer setje; super leuk voor mijn kleuterdochter!

Mijn dreumeszoon heeft nog geen ondergoed nodig. Wat voor hem super gaaf is, is deze coole jumpsuit. image Die zou hem erg stoer staan en is lekker makkelijk met spelen.

Ik vind de site leuk, overzichtelijk en duidelijk. Leuk om een (kraam)cadeautje te zoeken en handig voor mooie onderkleding voor je eigen kids.

/Marije

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.