store1Na de film van de smurfen, rocken de kinderen op elk elk nummer met pit erin. Tot grote tevredenheid van mijn partner uiteraard. Hij zet dan ook graag de volume knop iets harder, zodat de haren los kunnen gaan. Wilt u zelf ook even los gaan? Geen probleem, klik even op het filmpje voor het desbetreffende stukje.


Maar na zo’n swingend nummer kon mijn vriend het niet laten om de kinderen te “voeren” met meer. Het aanbod van muziek is nu zeer divers, zo is er nu een aanbod van Frozen, K3, AC/DC, Shane Filan, Pink Floyd en meer. We swingen, rocken en zwieren er vrolijk op los. Het liefst in stijl uiteraard, de K3 jurkjes slingeren al door het huis. Echter hadden de jongens nog wat in te halen, dus het werd hoog tijd om geschikte kleding te vinden voor de mannen, en wellicht zelfs de meisjes iets te pimpen met wat stoers.

store3Op www.littlerockstore.nl belandde ik op een metal kinder shirt waar mijn zoontje gelijk helemaal enthousiast van werd: Slayer kinder T-shirt Silver Eagle. Het perfecte item voor de jongens om mee te rocken in stijl. Nadat ik het besteld had en de zoon erin mocht showen was mijn vriend wel zeer verbaasd over de keuze! De Trashband is muziek die agressiever en vaak sneller is dan de muziek zoals “de smurfen”. Nadat we een stuk gehoord hebben, gierden de jongens het uit en willen ze het shirt niet meer uit. De pasvorm is mooi en de opdruk zit er stevig op, uiteraard even opletten met strijken en wassen.

Nadat de jongens nu blij zijn gemaakt met hun eerste rockitem in huis waren de meiden wel heel jaloers, ook zei willen graag mee rocken. Gelukkig had ik hier van store2te voren al rekening mee gehouden en haarklipjes mee besteld. Zo kunnen ze beiden mee rocken in stijl en hun favoriete K3 jurk op het “smurfenlied”. De haarclipjes zijn stevig van materiaal en naar mijn gevoel niet snel kapot te krijgen. Ook leuk om uiteraard t.z.t. Een bijpassend jurkje te bestellen en ook de meiden van top tot teen mee te laten rocken.

Op de website van Littlerockstore zijn meer items te vinden van diverse bands. Zelfs stoere luiertassen en slabbetjes zijn geen uitzondering. Zo is er voor iedereen wat te vinden.

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.