mim1De Mim-pi collectie voor de winter van 2016/2017 kent een opvallende lijn. ZWART WIT volgens Mim-pi. Deze trend werd gespot in verschillende interieurs, in typografie van grote magazines, op kaartjes en in lichtkranten. En dus ging Mim-pi de uitdaging aan om met zwart en wit toch die herkenbare, vrolijke meisjeskleding te maken. En dat is gelukt. Mim-pi wil met deze opvallende collectie graag laten zien dat ZWART WIT niet dramatisch maar juist legendarisch is.

Met open ogen de wereld in
De collecties van Mim-pi ontstaan niet in een dag. En niet in een week. Zelfs niet in een maand. Oprichtster en designer Leonora Nieuwenhuijzen reist en ze reist veel. De dingen die ze onderweg ziet, neemt ze mee in haar hoofd. Van Melbourne naar Bali via Ibiza. En zo ontstaan  er unieke plaatjes van dessins, kleuren en modellen. Die combineert ze tot hippe en lieve meisjeskleding. Herkenbaar, draagbaar en uniek.

Hip en liefmim2
Met trots presenteert Mim-pi nu haar winter 2016/2017 collectie. Naast de opvallende ZWART WIT-lijn vind je de DOLLS, SPORTY en FLOWERS-lijn. Uiteraard zijn ook de befaamde winterjassen weer in allerlei varianten in de collectie aanwezig. Met in de herhaling het populaire zakje aan de binnenzijde voor muts en handschoenen. En zo bewijst Mim-pi met deze collectie dat handig, lief, hip en uniek prima samengaan. Ook in ZWART WIT.

Neem een kijkje in het Mim-pi Magazine.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.