love1Met deze wisselvallige zomer zijn lange mouwen niet meer weg te denken. Tijd voor de wintercollectie van LoveStation22! Deze collectie kenmerkt zich door comfortabele pittige jurkjes, longsleeves, furry bolero’s, pants en een jumpsuit. De in het oog springende kleding van LoveStation22 is uiteraard ook dit keer geïnspireerd op de natuur. Aanwezige dierenprints komen terug als placement print op de kleding, maar ook als verfijnde all-over-print op de diverse stoffen.
 
De wintercollectie kenmerkt zich door zachte en vrolijke kleuren als winter pink, mint, neon coral in combinatie met verschillende tinten grijs.
Maar ook zwart en wit nemen een prominente plek in. Verfijnde tricot in combinatie met leatherlook en furry details maken de collectie opvallend.
Met uitgesproken details als gevlochten ceintuurs, zichtbare stiksels en opvallende leggings worden meisjes (en hun ouders) van deze collectie gegarandeerd weer heel blij!
love2De collectie loopt van maat 92 tot en met 152 en is inmiddels bij een behoorlijk aantal winkels in Nederland te vinden. Alle kleding is in limited edition geproduceerd, dus wees er snel bij als er iets is dat je echt móet hebben…. In de maanden augustus, september en oktober komen er steeds nieuwe items bij in de winkels.
De prijzen van deze collectie zijn heel vriendelijk – de jurkjes uit deze winter serie hebben een verkoopprijs van € 29,95 tot € 39,95, en de geweldig gave jumpsuit kost €44,95.
Het Nederlandse meisjesmodemerk LoveStation22 bestaat nu ruim 1,5 jaar. Een jaar waarin dit stoere merk voor avontuurlijke meisjes een vliegende start heeft gemaakt. Inmiddels dragen duizenden meisjes de door de natuur geïnspireerde kleding en met tientallen (inmiddels ook buitenlandse) verkooppunten en vele volgers op social media is het merk bijna niet meer weg te denken uit de Nederlandse kledingmarkt.

LoveStation22 doneert – samen met haar winkeliers – voor elk kledingstuk dat wordt verkocht een vast bedrag aan het WereldNatuurFonds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.