Meer dan de helft van de kinderen loopt met te kleine schoenen. Vanaf schoenmaat 17,5 tot maat 45 kun je makkelijk  thuis met de Plus12 voet- en schoenmeter opmeten, welke schoenmaat je hebt. Zeker nu een hoop mensen online gaan shoppen (en je dus niet in de winkel schoenen kunt gaan passen) is dit een hele handige gadget.

 

Wat doet Plus12?

Plus12 telt de hoogte van de grote teen (12 millimeter) bij de lengte op, door de rode knop aan het uiteinde van het meetlint. Zo weet je zeker dat de schoen ook daadwerkelijk past en dit verklaart direct de naam Plus12.

Hoe werkt het precies?

 1. Meet de voeten zonder sokken of met strakke sok met de hak tegen de blauwe haakse hoek aan;
 2. Meet de binnenmaat van de schoen met de blauwe haakse hoek in de hak gemeten;
 3. Indien de twee maten in mm overeenkomen dan past de schoen.

De mening van Linda

Ik ben zeer content met dit handige, compacte meetmaatje. De Plus12 kunnen we allemaal gebruiken. Door zijn compactheid mee te nemen om even snel (lees: zonder kinderen) gymschoenen te gaan halen. Eerst thuis even de voeten van de kinderen opmeten natuurlijk. Jammer dat ik hem niet in huis had toen ik in verwachting was, toen verschilden mijn voeten wel eens twee maten met voorheen en was het letterlijk “Wie de schoen past trekke hem aan!

Plus12 voet- en schoenmeter is hier te bestellen voor € 12,90.

Uitgelichte afbeelding: Pixabay

60 gedachten over “Plus12 voet- en schoenmeter; Meet je maatje!

 1. Ik wil heel graag meedoen voor mijn twee kleinzoontjes, ze hebben beide dringend nieuwe schoentjes nodig maar de oudste van 5 snottert al n tijd dus durft mijn dochter niet naar n winkel
  Dit zou n uitkomst brengen om online hun favoriet merk te kunnen blijven kopen 🤞🏻

 2. Dat is superhandig zeg! Ik doe graag mee! Zeker in deze tijd is dit inderdaad erg handig. Maar sowieso hebben we hier in de buurt niet zo heel veel keus voor kinderen.
  Dus hij zal ook na de crisis goed van pas komen!
  Wij duimen!

  1. O hier wil ik ook graag aan mee doen. 😀
   Super handig met een zoontje die veel te snel groot wordt als je t mij vraagt 😉 idd alweer toe aan een nieuw paar schoenen. Goede schoenen die goed passen zijn zo belangrijk voor de ontwikkeling van de voetjes!

 3. Dat lijkt me echt zo ideaal! Ik heb 3 meiden en ik vind het altijd zo lastig om de goede maat te bepalen. Dus ik waag heel graag een kansje

 4. Oja…ik doe heel graag mee om dit superhandige “meetmaatje” te winnen voor mijn kleinkinderen, maar ook voor mezelf. Onze voeten zijn zoo belangrijk.

 5. ooooohhh dit is echt ideaal! Onze zoon groeit als een gek en ik vind het zo moeilijk om de goede maat te bepalen! Ik zit maar steeds schoenen tegen elkaar te houden en zijn voet om te trekken. Niet ideaal, zeker niet nu ik hoogzwanger ben. En dan na een paar maanden al weer op zoek naar nieuwe schoenen!
  Ik doe dus heel graag mee!

 6. Oh… Dat zou echt super handig zijn, zeg! Nu bestellen we schoenen voor de kids nooit online ivm de groei/schoenmaat. Met een Meetmaatje wordt dat een stuk handiger en durf ik het wel aan om voortaan online schoenen te kunnen bestellen. 🍀

 7. Ik doe heel graag mee. Ik ben volgens mij een van de weinige vrouwen die niet van shoppen houdt, dus ik koop schoenen eigenlijk altijd online. En dat is met 3 jonge kinderen altijd een hoop gemeet, uitrekenen en hopen dat ik het goed gedaan heb. Dit zou dus ideaal zijn!

 8. Met 3 jongens in huis waar de voeten enorm van groeien zou sit een uitkomst zijn! Paar weken geleden nog de grootste drama gehad met de jongste die absoluut niet op zijn speciaal apparaat wilde staan! Hij dacht dat hij geen voeten overhield anders 🤣

 9. Super handig. Ik trek nu elke keer haar voet om en ga dan kijken of het blaadje nog in haar schoen past. Zeker niet ideaal!

 10. O heel graag voor mijn zoontje Kyan. Hij heeft een hekel aan passen dus als ik de maat al weet is dat al afgevinkt😉 hoeft hij niet veel te passen nu we niet naar de winkel toe kunnen.

 11. Dat is handig! Helemaal in deze Coronacrisis tijd en we de deur bijna niet uit gaan. Mijn dochtertje (haar broer ook trouwens) kan zeker nieuwe schoenen gebruiken, maar ik weet haar maat nu niet goed. Zo wordt het een stuk makkelijker en durf ik eerder online te bestellen.

 12. Belangrijk is dat kinderschoenen goed passen.
  Maar kindervoetjes groeien zo hard.
  Met deze Plus12 voet- en schoenmeter kun je zowel de voet als de binnenkant van de schoen opmeten en weet je altijd met zekerheid of kinderschoenen (nog) passen.
  Zo kan ik ook makkelijk online leuke schoenen, sandalen of sneakers voor mijn kinderen kopen.

 13. Ideaal nu het bestellen via internet steeds aantrekkelijker wordt. Graag waag ik een kansje om het risico op het bestellen van de verkeerde maat schoenen te verkleinen .

 14. Omg zo handig voor mijn 2 kids. Ik laat altijd meten in de winkel maar Zou super zijn Dan Zou ik schoentjes online kunnen bestellen. Ik doe zeer graag mee en hopelijk Ben ik erbij. Duimen maar 👍

 15. wat super handig voor mn zoontje van 2 jaar… zijn voeten gaan nu hard groeien en fijn om dit op te kunnen blijven meten

 16. Dat lijkt me superhandig zeker met de afwijkende maten van AliExpress enz.

  Anders word goedkoop alsnog duurkoop als het niet past.

 17. Ik wil graag meedoen voor m’n nichtje Anne van 2 jaar oud, het zou fantastisch zijn haar groei van de voeten op deze manier te kunnen meten! Ook handig voor de aankoop van nieuwe schoenen !

 18. wat handig. ik doe heel graag mee. de kinderen zijn weer toe aan nieuwe schoenen maar ik heb geen idee welke maat. en ik ga nu niet naar de winkel want mijn jongste heeft een auto immuunziekte dus extra vatbaar. en zelf schoenen shoppen en dan kijken of ze goed passen vind ik heel lastig te beoordelen. dus dit is echt een uitkomst!

 19. Hoi,
  Graag doe ik mee voor mijn dochter van 1 jaar (snelgroeiende voetjes) en bonus-dochter van 10 jaar (geboren met spitsvoeten). Beide hebben goed schoeisel nodig, dus deze schoenmeter komt dan goed van pas!

 20. Handig, zeg! Ik heb een voetenmeter uitgeprint, maar dan is altijd de vraag of de hak wel goed staat. Met deze meter kan dat volgens mij niet mis. Ik maak graag kans!

 21. Met voeten die in maat verschillen is dit ideaal! Dus doe graag mee om kans te maken op deze handige Plus12 voet- en schoenmeter want een goede en passende schoenmaat is super belangrijk! voor je 🦶🏼🦶🏼

 22. Hier is mijn dochter vast heel blij mee, want weten of de schoenen nog goed passen is soms een probleem.
  Kinderen hebben er vaak geen last van als de schoenen te klein zijn. Je hoort ze dan niet.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.