FrederiqueConstant-2015-02-FC-703VD3SD4-EU4750Het nieuwe Slimline model van Zwitsers horloge merk Fréderique Constant combineert vrouwelijke elegantie met de technologische innovatie die de Manufacture collectie altijd al heeft gedefinieerd. De opvallende nieuwe uurwerken voor dames bieden dezelfde functionaliteit als de Moonphase voor mannen. Wat de aandacht trekt is de 38mm diameter kast met 60 sprankelende diamanten.

Het nieuwe Slimline Moonphase model wordt aangedreven door een, speciaal voor dit kleine model ontwikkelde, FC-703 automatisch kaliber met een 42-uur powerreserve. Sinds 2004 ontwikkelt Frédérique Constant uurwerken die in-house zijn vervaardigd en gemonteerd. In 2015 introduceert het merk 3 nieuwe kalibers als toevoeging aan de 15 reeds bestaande.

FrederiqueConstant-MANUFACTURE-CALIBRE-WITH-DATE-AND-MOONPHASE-FC_703

De FC-703VD3SD4 wordt geleverd met een driedelig gepolijste rosé goud vergulde stalen kast. Het automatische uurwerk is voorzien van uren, minuten, datum en maandstanden, allen verstelbaar met één kroon. De indrukwekkende zilveren wijzerplaat is versierd met hand aangebrachte indexen en wijzers. Naast de 60 diamanten op de kast zijn er op de wijzerplaat nog 8 prachtige diamanten geplaatst. Het indrukwekkende uurwerk kan worden bewonderd door de doorzichtige achterkant. Het horloges is afgewerkt met zalm roze alligator leren band.

De Slimline Moonphase Manufacture is met zijn onderscheidende design een fashionable accessoire, belangrijk voor iedere spectaculaire outfit.

FrederiqueConstant-2015-03-FC-703VD3SD4-EU4750

Verkoopprijs vanaf €4.750,-

www.frederique-constant.com/nl

/Miranda Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.