gien1GienbyGien volg ik al een geruime tijd op Facebook. Ik geniet de foto’s van haar handgemaakte sieraden en liefde voor edelstenen. Met enige regelmaat legt ze een kaartje voor volgers die daar behoefte aan hebben. Plotsklaps komt er een foto van een levenboom voorbij op mijn tijdlijn en ik ben verkocht. Ik twijfel nog even, zal ik wachten tot Moederdag of …. Ik zoek hem online op en ik bestel de Reiki Tree of Life.

De hanger is zwaar verzilverd en voelt stevig aan. Ik heb een suède ketting bijbesteld, maar had ook voor een ballchain kunnen kiezen.  Er zitten zeven edelstenen in die je chakra’s voorstellen. De levensboom is zwaar gewortelt en geeft het leven door. Ik vind het een mooi symbool voor een moeder of oma. Ik heb het niet zo op overduidelijke mama-sieraden. Deze hanger brengt rust en helpt je in het NU te zijn. Ik heb de ketting na ontvangst dagelijks gedragen en ervaar de rust meer dan voorheen. ‘s Avonds voor het slapen gaan doe ik de ketting in het mooie zakje wat ik erbij heb gekregen. Ik heb me niet eerder verdiept in edelstenen, chakra’s en de werking ervan, maar Gineke wel. Ze stopt een briefje bij haar sieraden met de betekenis ervan. De levensboom is een eeuwenoud, sterk begrip. Het staat voor onsterfelijkheid of vruchtbaarheid. Op GienbyGien zijn meerdere soorten levensbomen verkrijgbaar. Voor elk wat wils.

gien2Gineke is een veelzijdig mens. Ze is moeder, lerares Engels,  coach en kan haar passie kwijt in het sieraden maken. Ze probeert mensen haar liefde voor edelstenen mee te geven. Ook legt ze uit wat de verschillende stenen betekenen en is ze benaderbaar voor advies op maat. Na even te hebben nagedacht heeft Gineke nog een tip voor Moederdag: Een rozenkwarts moeder- dochter setje van hangers met levensboom-bedel. De rozenkwarts staat voor het hart chakra en helpt bij het geven en ontvangen van liefde. “Jij geeft mij vleugels (engeltje)- Jij geeft mij wortels (boompje).” Dank je wel Gineke voor het meedenken, ik ben al klaar voor Moederdag en jullie KiDDoWz- lezers?

/Lmcmr

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.