daisy2Daisy, is de oudste dochter van de familie Muis. Het leuke aan Daisy is, dat je haar voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Ze is namelijk erg zacht en knuffelbaar, maar je kunt ook een speentje aan haar bevestigen, zodat jouw kleine het speentje niet kwijt kan raken. 

Jammer genoeg heb ik al een grote zoon, die zich niet meer bezighoudt met knuffels zoals Daisy. Hoe dan ook, Daisy kwam laatst hier binnen met de post en toen ik haar zag: Boem! Verliefd! nikki1

Daisy houdt van multi-functionele dingen en draagt daarom een rok die niet alleen heel wijd draait maar ook nog heerlijke knuffel-knoopjes heeft om mee in slaap te vallen. Ideaal dus voor jouw kleintje! En het speentje? Het speentje kun je bevestigen aan het lusje dat vastzit aan Daisy! Ook nog leuk om te vertellen is, dat Daisy maar liefst 30 cm groot is en gewoon in de wasmachine kan, wel zo handig!

Zoals je bovenaan al hebt kunnen lezen  (en op de foto kunt zien), zijn er nog meer familieleden, dus ongetwijfeld zit de juiste Muis er voor jou tussen! Knuffel Muis Elvis is bijvoorbeeld echt de perfecte muis voor jouw stoere knul!

nikki2Wie is Esthex?

Een hele tijd geleden, in het jaar 2003, ontmoette Esther Sofie voor het eerst. Ze trof haar aan in een tekening op de zolder van haar ouderlijke huis, ooit goed opgeborgen door haar moeder. Esther werd geinspireerd door haar eenvoud en humor en nam de tekening, die ze als vierjarige ooit had gemaakt, mee naar beneden. Sofie stond model voor het allereerste Esthex poppetje en dit was slechts het begin van een grote familie knuffels en dieren die in de jaren daarop volgden. Sommigen spelen graag een deuntje en weer andere vermaken de kleintjes rondom de wieg, box of kinderwagen. In het begin maakte Esther alle poppetjes zelf, maar al snel kwam ze in contact met een lokale sociale werkplaats waar haar ontwerpen 4 jaar lang tot leven kwamen. Sinds 2008 komt de gehele familie per boot van Thailand naar Nederland waarna ze weer verspreid worden over de hele wereld, van kleine boetieks tot grotere warenhuizen. Alle producten worden met de hand of met de naaimachine gemaakt in een werkplaats met ICTI certificaat, wat inhoudt dat de werknemers werken onder goede arbeidsomstandigheden. Esther Schuivens werd in Sittard geboren en groeide op in een klein nabijgelegen plaatsje genaamd Merkelbeek. Als kind speelde ze graag saxofoon en vader en moedertje met haar poppen en vriendinnen. Toen ze 18 werd verhuisde ze naar Maastricht waar ze in 2000 afstudeerde aan de Academie der Beeldende Kunsten in de richting Autonome Textiele Werkvormen. Esther woont samen met haar man en drie dochters in Belgie in een oud gerestaureerd huis met schapen en kippen in de achtertuin.

Je kunt Daisy (of één van haar familieleden) kopen bij Nikki Regalos!

WINNEN!
Jaja, Daisy zoekt een warm huisje en een nieuw vriendje/vriendinnetje!
Wil jij kans maken op deze onwijs lieve knuffelmuis? Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam!

Deze actie is inmiddels afgelopen!

(Visited 317 times, 1 visits today)

66 thoughts on “Review: Knuffel Muis Daisy van Esthex

 1. wat een leuke actie zeg! En bovenal wat een gave muizenfamilie! superleuk bedacht, en eens een keer wat anders dan de andere knuffeltjes. Voor mijn jongste dochter zou ik dit muisje graag willen winnen. Ze heeft als enige nog niet echt een eigen knuffel, en vaak krijgt ze gebruikte kleding/speelgoed/knuffels. Een keer wat nieuws voor haar zou gaaf zijn!

 2. Ooooo dat komt goed uit! Mijn zoontje Mika’il heeft nog heel veel plek in z’n bedje en box voor Daisy om heerlijk te knuffelen tot diep in de nacht!

 3. Wat zou Lazy Daisy goed passen in een wiegje op 20 december als mijn zus haar tweede spruitje verwacht 🙂 wat kan zo ‘n dotje meer wensen dan een warm nestje met een lief knuffeltje erbij …
  Nathalie

 4. Oh wat is die super schattig zeg !!! Het muisje is van harte welkom om bij ons te komen wonen. Kan ze hele dagen mee rond racen door de kamer hier want mijn dochter zal haar wel in har buggy of kinderwagen zetten haha

 5. Oh wat een ontzettend lief muisje, ik weet zeker dat mijn kleine schat hier ontzettend blij mee zal zijn, wat zal ze stralen met zo’n knuffel

 6. Daisy mag er van mijn kleine meisje wel bij-
  en…ze is vast ontzettend blij om bij ons kleine meisje te slapen in haar ledikant
  want haar pasgeboren broertje slaapt nu in een mand
  bij haar papa en mama -naast hun bed-
  ja-zij wel -zij slapen met……..
  en ons kleine meisje zonder…
  dat vindt zij niet leuk en niet bijzonder-
  ook zij wil iemand in of naast haar bed,
  Daisy-muisje opgelet-
  Je bent erg welkom hoor en enthousiast
  maakt je vriendinnetje je bedje alvast!

 7. Voor ons ongeboren kindje, onze eerste wonder.
  We zijn nu bijna 2 weken getrouwd om samen met ons kindje een echt gezinnentje te vormen!

 8. Die geweldig lieve muis kan hier zijn muizenhuisje krijgen!!
  Mijn dochtertje stond net al naast me oooh en aaah te roepen 🙂
  Ze zal goed voor hem zorgen, knuffelen, kusjes geven, en hem een bedje geven om in te slapen..

 9. Wat een lieve muis… Ons meisje van bijna 6 maanden heeft nu een klein muisje als beste vriend. Ik weet zeker als ze deze wint dat er voortaan een warm plekje voor haar in een knus bedje zal zijn. Groetjes Lisa Marie

 10. Wat een ontzettend lief huisgenootje voor een van mijn kleindochters! Haar lievelingsdiertjes zijn muizen, dus dit maatje gaat zeker welkom zijn!

 11. Deze muis lijkt enorm op de knuffelmuis die ik vroeger had! Helaas verloren… Dit exemplaar zou een fijne vervanging zijn; dit keer niet voor mij, maar voor mijn dochter ;-)!

 12. Ik wil deze muis graag hebben voor mijn zoontje die wel wat steun kan gebruiken van een lieve knuffel in deze moeilijke tijden.

 13. Ik weet wel een heel leuk huisje om te wonen! Bij Marlou en Nicolai waar een dezer dagen een nieuw kindje wordt geboren. Grote broer en zus houden het huisje knus!

 14. wat n lief muisje is daisy.. ik kan me voorstellen dat je er boem! verliefd op wordt.. ik denk dat mn meisje en daisy onafscheidelijk gaan worden!!

 15. Wat een liefie!
  Die zou heel goed mijn dochter gezelschap kunnen houden tijdens de verhuizing (en dan kan ze er haar zorgen eraan kwijt)!
  Dan moet ik er overigens zelf nog 1 bij kopen voor mijn andere dochter, maar dat is zeker geen straf :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.