daisy2Daisy, is de oudste dochter van de familie Muis. Het leuke aan Daisy is, dat je haar voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Ze is namelijk erg zacht en knuffelbaar, maar je kunt ook een speentje aan haar bevestigen, zodat jouw kleine het speentje niet kwijt kan raken. 

Jammer genoeg heb ik al een grote zoon, die zich niet meer bezighoudt met knuffels zoals Daisy. Hoe dan ook, Daisy kwam laatst hier binnen met de post en toen ik haar zag: Boem! Verliefd! nikki1

Daisy houdt van multi-functionele dingen en draagt daarom een rok die niet alleen heel wijd draait maar ook nog heerlijke knuffel-knoopjes heeft om mee in slaap te vallen. Ideaal dus voor jouw kleintje! En het speentje? Het speentje kun je bevestigen aan het lusje dat vastzit aan Daisy! Ook nog leuk om te vertellen is, dat Daisy maar liefst 30 cm groot is en gewoon in de wasmachine kan, wel zo handig!

Zoals je bovenaan al hebt kunnen lezen  (en op de foto kunt zien), zijn er nog meer familieleden, dus ongetwijfeld zit de juiste Muis er voor jou tussen! Knuffel Muis Elvis is bijvoorbeeld echt de perfecte muis voor jouw stoere knul!

nikki2Wie is Esthex?

Een hele tijd geleden, in het jaar 2003, ontmoette Esther Sofie voor het eerst. Ze trof haar aan in een tekening op de zolder van haar ouderlijke huis, ooit goed opgeborgen door haar moeder. Esther werd geinspireerd door haar eenvoud en humor en nam de tekening, die ze als vierjarige ooit had gemaakt, mee naar beneden. Sofie stond model voor het allereerste Esthex poppetje en dit was slechts het begin van een grote familie knuffels en dieren die in de jaren daarop volgden. Sommigen spelen graag een deuntje en weer andere vermaken de kleintjes rondom de wieg, box of kinderwagen. In het begin maakte Esther alle poppetjes zelf, maar al snel kwam ze in contact met een lokale sociale werkplaats waar haar ontwerpen 4 jaar lang tot leven kwamen. Sinds 2008 komt de gehele familie per boot van Thailand naar Nederland waarna ze weer verspreid worden over de hele wereld, van kleine boetieks tot grotere warenhuizen. Alle producten worden met de hand of met de naaimachine gemaakt in een werkplaats met ICTI certificaat, wat inhoudt dat de werknemers werken onder goede arbeidsomstandigheden. Esther Schuivens werd in Sittard geboren en groeide op in een klein nabijgelegen plaatsje genaamd Merkelbeek. Als kind speelde ze graag saxofoon en vader en moedertje met haar poppen en vriendinnen. Toen ze 18 werd verhuisde ze naar Maastricht waar ze in 2000 afstudeerde aan de Academie der Beeldende Kunsten in de richting Autonome Textiele Werkvormen. Esther woont samen met haar man en drie dochters in Belgie in een oud gerestaureerd huis met schapen en kippen in de achtertuin.

Je kunt Daisy (of één van haar familieleden) kopen bij Nikki Regalos!

WINNEN!
Jaja, Daisy zoekt een warm huisje en een nieuw vriendje/vriendinnetje!
Wil jij kans maken op deze onwijs lieve knuffelmuis? Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam!

Deze actie is inmiddels afgelopen!

(Visited 365 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.