In het verleden heb ik altijd alleen maar vitamine D gegeven aan de oudste, omdat ze dat aanraden totdat een kind vier jaar is, maar multivitamines extra geven daar had ik nooit eerder over nagedacht. Totdat….ik op de Negenmaandenbeurs een dame van Laveen™ sprak. Op dat moment at onze jongste nog niet zo heel best, dus liep hij verschillende vitamines mis. Zij raadde me aan om de Olive Drops voor Peuters eens te proberen….zo gezegd zo gedaan.

Minder vaak verkouden en ziek
Waar hij eerst altijd griezelde van het innemen van vitamine druppels (en echt ik heb er een heleboel in huis gehaald), neemt hij de Olive Drops zonder moeite in, het liefste met een hapje vla. Ik merk dat hij sinds ik de multivitamine geef en hij beter eet, dat hij minder vaak verkouden en ziek is. Eigenlijk ben ik gewoon heel blij dat ik een flesje Olive Drops voor hem heb meegekregen. Ik vind het zelf bijzonder prettig dat het allemaal natuurlijk is en ik hem dus (bewust of onbewust) geen troep meer geef.

Bevat multivitamine A, D, E en K.
Laveen™ Olive Drops voor Peuters bevat vloeibare multivitamine A, D, E en K. Een behoorlijk lijstje dus en dat allemaal in een flesje van 10ml. Vitamine A zorgt voor een goed functionerend immuunsysteem, wat bij kleintjes zeker niet onbelangrijk is. Vitamine D is belangrijk voor de opbouw en het behoud van sterke botten en is goed voor de weerstand. Vitamine E houdt de huid en het hart gezond en vitamine K draagt bij aan een normale bloedstolling.

Ontwikkeld op basis van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH)
Olive Drops is speciaal ontwikkeld voor kinderen en dan ook nog eens op basis van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid. Het is geschikt voor baby’s en peuters van 3 maanden tot en met 2 jaar. Het is neutraal van smaak, dus goed te mengen met bijvoorbeeld flesvoeding, pap of warme drankjes.

Natuurzuivere vitaminedruppels
Olive Drops zijn natuurzuivere vitaminedruppels, gemaakt op basis van 100% biologische olijfolie. Peuters kunnen een grote behoefte hebben betreffende de aanvulling van hun vitamine niveaus A – E – K. Voor vitamine D wordt er een hoeveelheid van 10 mcg geadviseerd middels een supplement voor kinderen tot 4 jaar. In deze druppels zit voldoende vitamine D om het advies van de Gezondheidsraad te volgen. De Olive Drops zijn 100% natuurlijk en bevatten absoluut geen soja, gluten, lactose, gist, saccharose,  synthetische conserveermiddelen, synthetische geur, kleur en smaakstoffen. Dit product is ook geschikt voor vegetariërs en veganisten!

Gebruik
Aanbevolen dosering: 5 druppels per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. Afgesloten en donker op kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Aanbevolen dosering niet overschrijden!

Inhoud per dosering van 5 druppels;

Vitamine A (300 mcg, 100% ADH)
Vitamine D3 (10 mcg, 100% AHD)
Vitamine E (3 mcg, 50% ADH)
Vitamine K1 (30 mcg, 100% ADH)

Ingrediënten
Biologische olijfolie, vitamine A, vitamine D, vitamine E en vitamine K.

Andere producten
Laveen™ heeft ook nog andere producten in het assortiment; Olive Drops – voor zuigelingen, Growing Bubz voor (aanstaande) moeders, Go Grow voor kinderen van 3 tot 7 jaar en Bone Care Plus voor volwassenen (man en vrouw).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.