Wie wil dat nu niet: op ieder moment van de dag de beschikking hebben over zuiver mineraalwater, maar ook minder plastic gebruiken en niet meer hoeven sjouwen met losse flessen mineraalwater? SPA® Reine, het natuurzuivere mineraalwater uit het hart van de Belgische Ardennen, heeft nu – letterlijk – groot nieuws: het SPA® Eco Pack, een eco-vriendelijk pak met maar liefst 5 liter SPA® Reine. Ideaal om thuis met het hele gezin lekker water te drinken gedurende de dag, om je fles te vullen voor onderweg of op kantoor je glas SPA® Reine te tappen. Het compacte Eco Pack past perfect in de koelkast en – het beste nieuws van allemaal – bespaart 65% plastic en is volledig recyclebaar. 

GEMAK DIENT DE – BEWUSTE – MENS

We kiezen steeds vaker voor water als de meest gezonde drank. Tegelijkertijd willen we graag natuurlijke producten, die respectvol omgaan met onze planeet. SPA® heeft duurzaam ondernemen in haar DNA en stelt alles in het werk om het unieke natuurgebied waar het mineraalwater ontspringt, te beschermen. De consument van nu zoekt naast natuurlijke, duurzame oplossingen ook vooral gemak. Met dank aan het compacte formaat en het handige kraantje telt het Eco Pack legio gebruiksmomenten: voor het gezin thuis, voor een picknick met vrienden, op vakantie, bij een festival, op het werk, bij het sporten voor het hele team… Vanaf nu kun je heel eenvoudig en duurzaam op elk moment genieten van fris mineraalwater! 

PUIK PAK  

Het SPA® REINE Eco Pack laat klinkende prestaties zien: het aantrekkelijke grootformaat bevat 65% minder plastic in vergelijking tot PET-flessen en wordt gemaakt met deels gerecycled karton. De verpakking is 100% recyclebaar en de verpakking is gemakkelijk te scheiden. Het handige kraantje zorgt voor extra gebruiksgemak. Het pak kan tot vier weken na opening worden gebruikt, past perfect – liggend – in elke koelkast en is gemakkelijk te dragen. 

SPA® ZET ZICH IN VOOR EEN DUURZAMERE WERELD

SPA is het grootste merk in de Benelux voor natuurlijke mineraalwaters, mineraalwaters met smaak en limonades van 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Alles wat SPA te bieden heeft, dankt het aan de natuur. Daarom stelt SPA alles in het werk om duurzaam te ondernemen en de natuur te beschermen. Al meer dan 130 jaar zet SPA zich in om de natuur waaruit het ontspringt – ruim 13.177 hectare ongerept natuurgebied, een van de grootste natuurgebieden van Europa – te beschermen voor toekomstige generaties. Spadel, het bedrijf achter SPA, is de eerste mineraalwatergroep in Europa waarvan alle merken 100% CO2-neutraal zijn. Sinds november 2021 is de bottelarij, SPA Monopole, biodiversity positive. SPA speelt een voortrekkersrol waar het gaat om innoveren op en verduurzamen van haar verpakkingen, waarvan het nieuwe Eco Pack een perfect voorbeeld is. Sinds begin dit jaar is SPA een gecertificeerde B-Corp, hét keurmerk dat bewijst dat een onderneming sociale en duurzame impact realiseert. 

PRIJS EN VERKRIJGBAARHEID

Het SPA® Eco Pack is vanaf half juni verkrijgbaar bij de supermarkt. 

Consumentenadviesprijs (5 liter): € 3,69

*De prijs betreft een adviesprijs van SPA® aan de retailer; de uiteindelijke verkoopprijs wordt door de retailer zelf bepaald. 

2 gedachten over “SPA® REINE pakt groot uit met duurzaam 5 liter eco pack

  1. In Nederland kan ik het nergens bij de supermarkt kopen. Binnenkort weer verkrijgbaar staat op de sites van de supermarkten.
    Niet handig dus. Reclame maken en het niet kunnen kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.