Zul je altijd zien, lig je net in bed en hoor je er een hoesten. Aangezien hij diep ligt te slapen lijkt het mij verstandiger om hem zijn rust te gunnen en in de ochtend medicijnen te geven. Gelukkig heb ik de VSM Tussikind in huis en kunnen we hier gelijk mee aan de slag. Bij mijn zoon merk ik dat hij na 2 dagen aan de betere hand is, het hoesten is er nog wel maar de diepe dip waar ik normaal op zit te wachten blijft uit… Bij mijn dochter is het een heel ander verhaal maar ze loopt ook niet voor niks bij de huisarts, een bekend probleem met de luchtwegen en een verkoudheid grijpt haar gelijk bij de keel. Toch merk ik wel aan haar dat ze energierijker is dan normaal.

Omdat ze ook een aantal andere medicijnen gebruikt heb ik voor ik met VSM begon contact gehad met de huisarts en de apotheek om dubbel te checken of de medicijnen bij de andere medicijnen geen slechte keus is. Gelukkig kreeg ik groen licht. We merken dat zeker in het begin de druppels iets lastig uit het flesje komen, een keer goed schudden en daarna schuddend op een lepeltje druppelen is de methode waarbij we het nu toepassen, als de eerste druppels eenmaal goed eruit zijn dan gaat het druppelen makkelijker zonder extra te schudden. De kinderen verschillen van mening over de smaak maar beiden vinden het gelukkig niet vies. De dame blieft er wel graag wat drinken achteraan.

Waar kan je dit middel voor gebruiken?

Tussikind siroop suikervrij is een homeopathisch geneesmiddel. De wetgeving voor deze middelen is per 1 september 2012 aangepast. Als gevolg hiervan mogen we niet meer vermelden waar dit middel voor bedoeld is. Wij mogen je wel persoonlijk advies of uitleg geven over dit product. Bel gratis met de VSM Advieslijn: 0800 – 9011 of mail naar [email protected]

Samenstelling; Per 100 g de volgende bestanddelen:

Antimonium sulfuratum auratum D6 5 g, Bryonia cretica D3 5 g, Drosera rotundifolia D3 5 g, Eucalyptus globulus D3 5 g, Ipecacuanha D4 5 g en Spongia tosta D6 5 g. Hulpstoffen: water, glycerol (E422), xylitol en alcohol; alcoholgehalte 1,7 % (v/v).

Dosering en gebruiksaanwijzing:

Door de druppelaar kun u de siroop in kleine hoeveelheden goed doseren. Tussikind siroop suikervrij kunt u op een theelepeltje druppelen of verdund met water in een flesje geven. Bij de eerste verschijnselen elk uur een dosis, tot er verbetering optreedt. Daarna nog enkele dagen 3 maal daags. Geef baby ́s van 0 tot 1 jaar 5 druppels per keer, kinderen van 1 tot 3 jaar 10 druppels per keer, kinderen van 4 tot 6 jaar 15 druppels per keer. Tussikind siroop suikervrij bij voorkeur een half uur voor of na de maaltijd toedienen, even in de mond laten houden en dan laten doorslikken. Indien na 7 dagen geen verbetering is opgetreden of de klachten zich dikwijls herhalen, doet u er goed aan uw huisarts te raadplegen.

Homeopathisch geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Hoestend maar ook zonder te hoesten hier te bestellen!

/Miranda Young

One thought on “VSM Tussikind siroop suikervrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.