Het Spellenspektakel zet zich in voor Het Vergeten Kind!
Inzamelingsactie voor stichting tijdens Spellenspektakel
12 en 13 november – 10:00 tot 18:00 uur – Beursgebouw Eindhoven

spek

Op 12 en 13 november kunnen jong en oud weer genieten van het Spellenspektakel. Helaas hebben niet alle kinderen in Nederland de mogelijkheid om thuis gezellig een spel te spelen. Jaarlijks verblijven ongeveer 38.000 kinderen in opvanglocaties. Deze kinderen zijn mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht. Ze groeien op met minimale speelmogelijkheden. Het Vergeten Kind zet zich in om het welzijn van deze kinderen te verbeteren en het Spellenspektakel draagt daar graag aan bij. Het Spellenspektakel heeft daarom alle kinderen in de opvanglocaties in de regio Eindhoven uitgenodigd om te komen spelen op het Spellenspektakel en doneert een grote hoeveelheid spellen aan de opvanglocaties. De bezoekers van het Spellenspektakel kunnen ook een steentje bijdragen door een spel te kopen en deze te schenken aan Het Vergeten Kind.

Een van de pijlers van Het Vergeten Kind is het activeren van de kinderen in opvanglocaties, zodat zij zich niet hoeven te vervelen en zichzelf kunnen ontplooien. Het spelen van gezelschapsspellen en het maken van puzzels dragen daaraan bij. De spellenuitgevers en bezoekers van het Spellenspektakel stellen gratis gezelschapsspellen beschikbaar aan de stichting. Ook nodigt het Spellenspektakel de vergeten kinderen uit de regio Eindhoven uit voor een gratis bezoek en steunt hiermee de tweede pijler van Het Vergeten Kind: het bieden van kinderplezier buitenshuis. Juist voor deze kinderen is het belangrijk om hun problemen even te kunnen vergeten door de gezelligheid van samen een spel spelen.

Bent u dol op spelletjes en gunt u kinderen in opvanglocaties ook dit plezier? Bezoek dan op 12 of 13 november het Spellenspektakel in Eindhoven. Trakteer daar niet alleen uzelf op een nieuw spel maar ook Het Vergeten Kind. U kunt een spel schenken bij de kassa van het Spellenspektakel.

spek1Bent u dol op spelletjes en gunt u kinderen in opvanglocaties ook dit plezier? Bezoek dan op 12 of 13 november het Spellenspektakel in Eindhoven. Trakteer daar niet alleen uzelf op een nieuw spel maar ook Het Vergeten Kind. U kunt een spel schenken bij de kassa van het Spellenspektakel.

www.spellenspektakel.nl

Over Het Vergeten Kind
Niet thuis kunnen opgroeien wil geen enkel kind. Maar helaas verblijven er in Nederland jaarlijks ongeveer 38.000 kinderen in opvanglocaties. Vergeten kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten en gevlucht zijn en opgroeien op een plek met minimale speelmogelijkheden en traumabegeleiding. Dit is niet hoe een kinderleven moet beginnen. Het Vergeten Kind vindt dat deze kinderen dezelfde kansen verdienen als een kind dat thuis opgroeit en daarom zetten zij zich breed in om het welzijn van deze kinderen te verbeteren. Via vier pijlers wordt geprobeerd een positieve bijdrage te leveren aan het leven van deze kinderen. Kijk voor meer info www.hetvergetenkind.nl.

Over het Spellenspektakel
De grootste en leukste spellenbeurs van Nederland wordt alweer voor de 23e keer georganiseerd en is voor zowel kinderen als volwassenen het bezoeken waard. Tijdens dit tweedaagse evenement worden de nieuwste spellen gepresenteerd, krijgen bezoekers speltips van echte profs en nemen ze het in toernooien op tegen andere spelletjesliefhebbers. Kinderen kunnen lekker spelen op het Kinderplein, terwijl hun ouders een uniek tweedehands bordspel op de kop tikken. Het Spellenspektakel is een waar spelletjes walhalla voor jong en oud.

Datum:                 12 en 13 november 2016
Openingstijden:   10:00 – 18:00 uur
Locatie:                Beursgebouw Eindhoven
Voorverkoopprijs: € 10,50 voor volwassenen en € 4,- voor kinderen 4 t/m 12 jaar
Spellenspektakel biedt ook speciale gezinstickets en passe-partouts
aan.

Kijk voor meer informatie, het programma en de kaartverkoop op www.Spellenspektakel.nl 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.