Heb je je zo verheugd op je verjaardag, trakteren in de klas, een leuk feestje met je vrienden en familie en nu kan dat allemaal niet doorgaan. Niet leuk, maar wel verstandig. Speelgoedfabrikant MGA Entertainment lanceert vandaag het #ThuisJarig initiatief. Kinderen van 4 tot en met 10 jaar die van 25 maart tot en met 6 april 2020 jarig zijn, kunnen zich inschrijven voor de #ThuisJarig actie. Ze maken kans op een cadeau dat bij hun thuis wordt afgeleverd. Zo krijgt hun verjaardag toch nog een speciaal tintje. MGA Entertainment bundelt hiervoor de krachten met Intertoys.

Het initiatief kan op sympathie en steun rekenen van Intertoys. Zij doneren vouchers die met het cadeau worden meegestuurd. Durabo heeft zich met een aantal specifieke verjaardagsproducten aangesloten. Ook mediapartner FamilyBlend, bekende Nederlanders en influencers zetten zich belangeloos voor dit initiatief in.
De cadeautjes bestaan onder andere uit speelgoed van L.O.L! Surprise, Na!Na!Na!Surprise en Little Tikes.
De missie van MGA Entertainment is om kinderen te vermaken. Juist nu krijgt onze missie een extra lading. Wij staan voor ‘samenwerken, innovatief en doen’. Dat komt allemaal in het #ThuisJarig initiatief samen. We zijn echt erg dankbaar dat Intertoys, overige partners, media en influencers zich op zo’n korte termijn en met veel enthousiasme bij ons initiatief hebben aangesloten”, aldus Marion Moons marketingmanager MGA Entertainment.
Kinderen kunnen (door een volwassene) worden aangemeld op de website. De actie loopt tot en met 6 april. Mocht de actie worden verlengd in verband met de duur van de overheidsmaatregelen en als de voorraad dat toelaat, wordt de verlenging op de website gecommuniceerd.
Meer informatie vind je hier.
#ThuisJarig
Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

2 gedachten over “MGA Entertainment lanceert #ThuisJarig

  1. Onze zoon Tum uit Maastricht wordt zaterdag 28 maart, 6 jaar oud. Hij vindt het ontzettend jammer dat er geen visite komt. Maar we gaan er toch iets onveegetelijks van proberen te maken!! Als iedereen maar gezond blijft!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.