Een review over de LEGO adventskalender zonder al te veel te verklappen. Een uitdaging is het zeker, maar ik waag toch een poging. Ik zag online al een hoop reviews van verschillende adventskalenders voorbij komen en eigenlijk is dat gewoon heel jammer! Het moet toch een verrassing blijven wat er achter de deurtjes verscholen zit? Hieronder dus een review, zonder al te grote details!

Groot!

Misschien had ik het allemaal kleiner in mijn hoofd toen ik het voorbij zag komen in mijn mailbox, maar deze Adventskalender is groot (53,7 x 35,7 x 1,7 cm). Als je hem dus wilt verstoppen omdat bepaalde gelegenheden nog even duren, dan moet je hier even goed over nadenken. De adventskalender is bedoelt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar het is dus best een kluif om deze goed vast te kunnen houden. Een beetje hulp kan dus geen kwaad.

24 puzzelboeken om mee af te tellen

Tel samen met de kerstman en alle andere LEGO minifiguren af tot Kerstmis! Je begint op 1 december met het eerste vakje en op 24 december eindig je met de laatste! Doe alle leuke spelletjes, los de grappige puzzels op en kleur de mooie kleurplaten in. Stap in de magische slee en beleef veel plezier met meer dan 300 opdrachten!

Deze afbeelding is bewust niet helemaal duidelijk, anders is de verrassing eraf!

Mijn mening

Natuurlijk heb ik al eventjes gespiekt naar wat er in de adventskalender zit. Ik vind het er allemaal erg mooi uitzien, zoals ook wel te verwachten is van LEGO. Het is  m.i. een erg leuk cadeau om aan iemand te geven. Gaat de adventskalender in de zak, dan kan degene die hem krijgt ook in één keer de eerste vakjes openmaken en vanaf dat moment gewoon per dag. Overigens heb ik alles weer netjes terug gestopt, zodat de jongens vanaf 1 december iedere dag ‘een vakje kunnen openmaken’.

2 gedachten over “LEGO® Adventskalender – review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.