De perfecte combinatie voor de zomer: zon en water. Vooral op echt warme dagen is er niets beters dan een verfrissende duik in de zee. Een ware zegen! Voor alle liefhebbers van zon en mensen die graag zwemmen of sporten tijdens de zomer, introduceert NIVEA de NIVEA SUN Protect & Hydrate Ultra en Kids Ultra Protect & Play. Deze producten zijn speciaal ontworpen om jou en je kinderen nog langer te beschermen tegen de zon en het water*. Maak jezelf zomerklaar!

Lang genieten van het water

De zomer is de perfecte gelegenheid om van de zon te genieten, en NIVEA staat klaar om je op een veilige en comfortabele manier te helpen. Met NIVEA SUN Protect & Hydrate Ultra kun je langer genieten van het water, aangezien het drie keer langer waterbestendig* is dan gewone waterbestendige zonnebescherming. Deze zonnebrandcrème is eenvoudig aan te brengen en biedt directe bescherming tegen UVA/UVB-straling, terwijl het de huid tot wel 48 uur** lang hydrateert. Bovendien is NIVEA SUN Protect & Hydrate Ultra SPF50+ voor 77% biologisch afbreekbaar*** en vrij van de mogelijke schadelijke UV-filters Octinoxate, Oxybenzone en Octocrylene voor koraalriffen. Dit maakt het een onmisbaar product voor (fanatieke) watersporters.

Of je nu gaat zwemmen in de zee, joggen op het strand of gewoon van de zon wilt genieten, met NIVEA SUN Protect & Hydrate Ultra ben je verzekerd van betrouwbare en comfortabele zonbescherming.

Voor de jonge avonturiers

Voor de jonge avonturiers is er ook NIVEA SUN Kids Ultra Protect & Play. Deze zachte formule is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en biedt ultieme bescherming tijdens het spelen in de zon en in het water. Het is handig voor wanneer ze zelfstandig wat langer kunnen spelen in of rondom water. Maar ook tijdens het sporten is de nieuwe Ultra-lijn een uitkomst. Zowel NIVEA SUN Protect & Hydrate Ultra als Kids Ultra Protect & Play beschermen de delicate kinderhuid en bieden directe bescherming tegen UVA/UVB-straling.

Natuurlijk biedt NIVEA SUN Protect & Hydrate Ultra alle voordelen van de NIVEA SUN Protect & Hydrate-lijn. De SUN Protect & Hydrate-lijn is verkrijgbaar in SPF30 en SPF50, zowel in handige sprays als lotions, en in verschillende formaten (30, 50, 100, 150 en 200 ml). De formules hydrateren de huid en beschermen tegen uitdroging.

Prijzen en verkrijgbaarheid

De producten zijn o.a. verkrijgbaar bij bol.com en op moment van schrijven loopt er een actie met hoge kortingen!

*Vergeleken met conventionele waterbestendige zonnebescherming.
**Instrumentele test, 53 vrijwilligers
*** Volgens OESO of gelijkwaardige methoden.
**** De retailer bepaalt de prijzen, bovenstaande prijzen zijn slechts een advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.