akot1

Bron: Istagram All Kinds of Things

In Amsterdam-zuid is All Kinds of Things te vinden…een supertoffe kids-concept store, waar je als hippe moeder (en vader) je hart kunt ophalen. All Kinds of Things verkoopt kinderkleding, speelgoed en kinderboeken, maar ook All Kinds of other Things, voor volwassenen. Allemaal “Things” die je écht graag zou willen hebben voor jezelf, maar ook de beste cadeautjes om weg te geven!

Bron: http://allkindsofthings.nl/

Bron: All Kinds of Things

Deze nieuwe winkel is zeker One of a Kind! De producten die verkocht worden zijn van mooie merken, die voor de meeste mensen wellicht (nog) onbekend zullen zijn. Een echte eyecatcher in het geheel is het Franse merk Djeco. All Kinds of Things biedt met name voor meisjes ontzettend leuke knutselartikelen van dit merk, maar ook voor jongens zijn er stoere puzzels te koop. Verder kun je ook nog je ogen uitkijken naar mooie producten van bijvoorbeeld Crocodile Creek, Londji, Suussies, Jellycat, 4M en TOBAR. Dit is slechts een greep uit de merken/producten die verkocht worden.

Bron: http://allkindsofthings.nl/

Bron: All Kinds of Things

Betaalbare kinderkleding is ook volop aanwezig, voornamelijk van het merk Name It. Dat dit merk de boventoon voert is niet zo gek, aangezien de collecties altijd verfrissend en hip zijn. Echte Amsterdamse merken zoals als Petit Louie en KikKid, vullen het brede assortiment met allure aan. Deze twee laatste merken zijn zeker de moeite waard om te bekijken (en aan te schaffen natuurlijk). Beide zijn zeer herkenbaar en eigenwijs en een tikkeltje exclusiever. Zij leveren namelijk slechts twee keer per jaar hun nieuwe collectie bij All Kinds of Things in de winkel.

 

Bron: http://allkindsofthings.nl/

Bron: All Kinds of Things

Boeken! Boeken kun je nooit genoeg hebben! Toen wij gingen verhuizen naar onze huidige woning, moest ik wel eventjes slikken. Wat een kinderboeken heb ik ingepakt zeg, nooit geweten dat het er zoveel waren. Gelukkig wordt er hier iedere avond voorgelezen en hebben we dus altijd de keuze uit een breed assortiment. Ditzelfde geldt trouwens voor All Kinds of Things; een breed assortiment. Klassiekers, nieuwe ontdekkingen, boeken met mooie platen…alles is er te vinden! En mocht het boek van jouw keuze er toch niet zijn, dan kun je altijd (na het shoppen in deze gave concept-store) nog naar de overburen; Boekhandel Van Rossum.

 

Bron: http://allkindsofthings.nl/

Bron: All Kinds of Things

Het nieuwste “hoofdstuk” in dit verhaal; All Kinds of Things voor volwassenen. Mooie keukendoeken en koffiemokken van het merk Orla Kiely Home en van Taska bijvoorbeeld, maar ook prachtige kussens van King Louie Home. Voor een beetje warmte in huis, kies je voor stijlvolle kaarsen met boodschap van Me&Mats en bij dat kaarslicht lees je natuurlijk één van de lifestyle-boeken. En dropchocolade, heb je daar weleens van gehoord? Gewoon te koop bij All Kinds of Things!

Bron: http://allkindsofthings.nl/

Bron: All Kinds of Things

Deze One of a Kind shop heeft op de eerste verdieping een tafel staan waar geregeld workshops en andere activiteiten aan worden gehouden (via social media word je op de hoogte gehouden van wat er allemaal te doen is). Nog leuker; ook onder het genot van een lekkere cappuccino mag je er eventjes heerlijk bijkomen. Eventjes lekker een boekjes lezen of door middel van gratis WIFI wat blogs (waaronder die van ons natuurlijk) lezen. Ruimte dus, voor All Kinds of Things!

 
Like All Kinds of Things op Facebook en volg ze op Instagram! Nog beter; pay them a visit in real life! Echt de moeite waard!

Adresgegevens
All Kinds of Things
Beethovenstraat 19
1077 HM Amsterdam
http://allkindsofthings.nl/

Openingstijden
Maandag 13:00 – 18:00
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

banner samenwerking

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.