Het is altijd interessant om de laatste modetrends in de gaten te houden, maar het kan behoorlijk duur zijn om altijd maar met deze trends mee te willen gaan. En heel eerlijk, als je alle trends in de gaten wilt houden, dan ben je hier ook best wel een hoop tijd aan kwijt. En tijd is geld. Als je wat geld wilt besparen, overweeg dan om een ​​personal shopper in te huren. Dit is een geweldig idee als je niet zeker weet wat je moet kopen of als je geen tijd hebt om te gaan winkelen. Deze assistent luistert naar jouw wensen en denkt met je mee. Welk figuur je ook hebt, met een goede styling kun jij overal stralen; zelfs op het schoolplein.

Waarom een personal shopper inhuren?

Een personal shopper kan je helpen bij het vinden van de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Ze kunnen je helpen bij het vinden van kleding voor jouw zakelijke garderobe, vrijetijdsgarderobe, feestgarderobe en nog veel meer.  Naast dat je op pad kunt gaan met een personal shopper, zijn er tegenwoordig ook andere mogelijkheden. Zo is er bijvoorbeeld de Zalon box, welke aan de hand van jouw stijlvoorkeuren door een stylist wordt gevuld met geschikte items. Je kunt dus wel van tevoren aangeven waar je naar op zoek bent en wat je absoluut niet zou willen. Vervolgens ontvang je de kleding thuis en kun je het op het moment dat het je uitkomt gaan passen. Wat je niet wilt houden stuur je terug…gemak dient de mens!

Nieuwe stijlen en kleuren

Een personal shopper zal je ook regelmatig nieuwe stijlen laten zien, waarmee je kunt experimenteren. Een basisgarderobe met onmisbare items is altijd fijn, want daar kun je perfect allerlei nieuwe items mee combineren. Denk aan de little black dress die iedere vrouw in de kast ‘moet’ hebben en bijvoorbeeld een mooie donkere pump. Daarnaast zijn leggings en goede panty’s (zonder ladders) ook altijd erg handig om te hebben. Voor mannen zijn een goed wit t-shirt en een nette donkere colbert ook een must.

Wat zo leuk is aan een personal shopper, is dat ze vaak ervoor zorgen dat je ook een beetje buiten je comfort zone kunt treden. Kleuren die je misschien zelf nooit uitgekozen zou hebben, worden je aangedragen en hierdoor ontdek je vaak dat je het heel goed kunt hebben. En misschien zijn jouw halfhoge laarsjes wel jouw favoriet, maar blijkt dat een hoge laars ook heel stijlvol kan staan met bijvoorbeeld een skinny jeans. Allemaal eyeopeners, waar je alleen maar profijt van hebt.

Hoe vind je een personal shopper?

Misschien denk je dat het best lastig is om iemand te vinden die voor jou aan de slag gaat als personal shopper, maar dat valt allemaal reuze mee. Je kunt hiervoor namelijk gewoon online op zoek naar gaan of informeren bij vrienden en familieleden. Misschien kennen zij wel iemand die dit beroep uitoefent. En als jij uiteindelijk een goede personal shopper hebt gevonden, dan kun je er weer met mond-tot-mond reclame voor zorgen dat anderen ook kunnen ervaren hoe fijn deze service is.

Beeld: Shutterstock

Een gedachte over “Een personal shopper: heb je weleens overwogen er eentje in te schakelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.